Vem i helvete köper penisförstoringspillren?

Har du tänkt på nån gång att om ingen handlade av spammarna så skulle de inte fortsätta spamma? Spamming skulle vara en total waste of time.

Nu är det ju tyvärr så förbaskat enkelt att skicka spam jämfört med att distribuera reklamblad och broschyrer. Några musklick och meddelandet går ut till tiotusentals e-postinnehavare. Det kostar i princip ingenting.

De flesta mottagare vid sunda vätskor kastar ju spammet, om inte de automatiska spamfiltren gjort det redan. Det vet förstås spammarna om. Men just för att det är så enkelt och billigt så lönar det sig ändå om så bara en påse nötter på tusen nappar på erbjudandet och handlar av skräppostaren.

Det är där som min förbryllan kommer in... Vem är det därute som köper penis enlargement pills och tycker att vi alla ska ha våra e-postlådor fyllda av allt det här skräpet som kostar en enorm massa tid och pengar att städa upp.

Var det värt det? Are you hung like Rocco, muthafucko?

Nä, tänkte väl det.


Kommentarer

 1. Ok, det finns något pucko där ute som klickar på den där länken. Men hur ofta har du inte sett den där annonsen för "sexleksaken som alla pratar om" i tidningen, och visst finns det folk som skickar in en hundralapp utan att ens veta vad det är och hur det ska användas (annonsen finns ju där och kostar massa pengar till skillnad från spam). Är inte det lite sanslöst godtroget snäppet värre än pillerhungriga spamläsare?

  SvaraRadera
 2. ..som kvinna kan jag intyga att det enda som blivit större på sistone är spamkorgen. Gör en enkät bland kvinnor så är jag övertygad om att de andra tjejerna håller med!

  Sorry guys... :)

  SvaraRadera
 3. leo:
  Om man nu blir sugen på att testa penisförstoringspiller efter att ha läst om det i spammet så kan man ju snabbt Googla upp en annan leverantör. Alla sätt är bättre än spam-köp, imo!

  kitty:
  Jag tror att samma sockerpiller finns med etiketten Breast Enlargement Pills också. Äter man tillräckligt många såna sockerpiller och på så sätt ökar kaloriintaget kanske några extragram sätter sig på bysten. Voilá!

  Motsvarande för oss män är att bukfetman ökar drastiskt och effektivt döljer den lelle som hänger därunder. Jävla orättvist!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är lite tråkigt som anders skriver att bukfettet hänger över. Dock, så ska det påpekas att kvinnor får utstå mens, graviditet, klimakterie och en helvetes massa andra känslor under sin livstid som vi män lyckligtvis aldrig kommer att uppleva någonsin.

  Evolutionen har gjort oss en tjänst:D

  SvaraRadera
 5. enter the matrix:
  vad har det med nånting att göra då?? Så bara för att tjejer har mens osv så ska vi andra tåla att få idiotiska spam-mail om verkningslösa skräppiller?

  SvaraRadera
 6. enter the matrix:
  Det jämnar ju ut sig eftersom vi killar blir förkylda då och då.

  SvaraRadera
 7. Ett tips. Torka med toalettpapper över snoppen istället. Det har funkat på min mans arsle när han torkat sig där bak. Hans röv är stor som fan nu.

  /Eva

  SvaraRadera
 8. Klockren kommentar har lämnats ovan. Gråter av skratt för tillfället!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg