[interludium]

Vem i helvete har sagt att jag inte får privat-dagboks-nonsens-blogga som alla andra? Bara för att jag har hittat på ett dumt tema på min blogg så att jag måste inleda varenda rubrik med "Vem i helvete"...

Så nu tänker jag vara trilsk och göra just det. Alltså privat-dagboks-nonsens-blogga:

Jag har ätit bacon till lunch. Nu ska jag fixa mig en kopp kaffe med mjölk och titta på Hostel 2 som jag har laddat hem från nätet. Ettan var rätt kass. Den här är nog sämre. Perfekt. Då kanske jag kan powernappa lite under tiden.

Sen ska jag duscha och dutta på mig lite Giorgio Armani Acqua Di Giò och gå ut på stan och träffa goa vänner. Kanske ta en öl. Det är grym musik på stan ikväll. Kulturfestival.

Om vi ses så var snälla mot mig. Annars ska jag blogga om er. Elakt.

Puss & Kram

/Anders

Kommentarer

Populära inlägg