Vem i helvete vill se andras Triss-skrap?

Ännu en förskrämd kärring står i tv med nystruken blus och skrapar en överdimensionerad trisslott. Och jag undrar: Vem i helvete vill se det här?

Jag skiter väl i hur många miljoner Gunhild Molander från Kalvhöjden kammar hem.

Och stackars programledare sen. De får stå där och låtsas vara intresserade och prata en massa skit och ställa frågor om huruvida det varit mycket mygg i Kalvhöjdstrakten i år.

Eftersom alla skrapkärringar saknar simultanförmåga så slutar de att skrapa för att svara på myggfrågorna. Tills de blir tillsagda att fortsätta. Så ny fråga, och samma visa.

Och så där håller det på.

När de slutligen har skrapat fram sina tre millar - då fortsätter nötterna dessutom att skrapa rent hela lotten. Som om det skulle gömma sig ytterligare en jävla vinst därunder.

Nä. Bjud in mig till nyhetsmorgon istället så ska jag spela TV4-roulette: Iförd ögonbindel får jag stå i mitten av en ring utgjord av Jenny Östergren, Carina Berg, Rafaela Lindeberg och självaste nitlotten vid namn Malou von Sivers. Sen måste jag välja en i blindo.

Där snackar vi rafflande teveunderhållning.

Kommentarer

 1. JA helt träffsäker i ditt utlägg. Hur många gånger har man inte suttit framför morgon kaffet och haft TVn på och tänkt ta bort kärringen.

  SvaraRadera
 2. Tja, för min del hade jag gärna förnedrat mig i teve i några minuter om det inneburit att jag gått därifrån 3 miljoner kronor rikare... Hur många tittar egentligen på teve på morgonen förresten?

  SvaraRadera
 3. Skit i om det är dålig TV. Hur mkt är bra TV av det som produceras i Sverige? Bingo Royal? Hela grejen är att göra snikreklam för Triss, lotten med den fantastiska åtebetalningen på hela 50% av Svenssons surt satsade slantar.

  O du ska sitta där o bli grymt insiktsfull om att kan dom, så kan även du du bli en vinnare! Och med ett stelt flin själv komma i TV o glädjas åt dom sketna 50 tusen du fan inte ville skrapa fram för du låg och fantiserade om miljoner natten innan...

  SvaraRadera
 4. Härmed lovar jag och svär, att om jag, trots att jag aldrig köper lotter, skulle hamna i Trisskrapet på fyran, då ska jag ha en papperspåse på huvet och låta bli att svara på tafatta i-brist-på-annat-frågor... men jag skulle iallafall skrapa, för femti papp är ändå femti papp...

  SvaraRadera
 5. Värst är det när nån 80-åring vinner 25 000 i månaden i 20 år eller liknande... Hysteriskt skrattretande!

  SvaraRadera
 6. AMEN! Huvudet på spiken. Vem fan vill se på sånt? Den enda anledningen till att dem sänder det måste vara så att andra kärringar kan sitta där hemma o tänka att "ooooh. jag ska också spela triss så ja får vara med i tv..". Men så dumma är dom väl inte..?

  Underhållande blogg i övrigt. ;)

  SvaraRadera
 7. Det sorgliga är att de nästan aldrig ser glada (läs tillfredställda) ut.

  SvaraRadera
 8. Jag gillar att titta på det... Om jag mot all förmodan är vaken så tidigt och sitter vid tvn. Jag tycker det är trevligt när folk vinner pengar.

  Förlåt. :/

  SvaraRadera
 9. Vad händer sen då? Ska du ligga med den du väljer eller skjuta vederbörande? Det förstnämnda va, för annars skulle Malou vara vinsten.

  SvaraRadera
 10. haha, fan va bra du beskriver detta eviga skrapande. skratta efter varje stycke!

  SvaraRadera
 11. Jag har alltid ställt mig själv frågan, varför är det just gamla tanter som kommer med i det där irriterande programmet?

  Är det för att dom inte har något annat att gör i sina eländiga liv än att skrapa triss-lotter eller?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg