Vem i helvete har tid att blogga?

Ibland är jag rätt jävla usel.

Jag fattar ju lika väl som andra att ibland är livet lite för hektiskt för att man ska hinna med hobbys som att blogga elakt om äckliga prylar och värdelöst folk.

Därför brukar jag - när jag har mycket tid över - skriva många blogginlägg på en gång. Tanken är då att jag ska spara några av dom till precis såna tillfällen då man inte hinner med. Så att jag ska kunna logga in på bloggen, välja ett sånt inlägg, och bara klicka på publicera-knappen.

Det skiter sig varenda gång. Jag blir som ett litet barn på julafton. Där ligger ett sånt jävla bra inlägg och bara väntar på att få se dagens ljus. I regel klarar jag en timme. Sen river jag av omslagspapperet med tomtar och klickar på den där knappen.

Så när de verkligen skulle behövas, de där inläggen, då är det tomt. Och Anders skäms och våndas.

Men idag är det lördag, och kalendern är tom. Är inte heller särskilt partysugen. Lutar åt hemmakväll.

Kanske blir det ett inlägg. Eller fem.

Populära inlägg