30 juni 2007

Vem i helvete kom på att spruta ketchup på hamburgare?

Jag gillar hamburgare. Hamburgare är rätt goda. De känns inte heller sådär onyttigt flottiga som kebab med pommes frites eller svennepizza med bearnaise.

En färsbiff av 100% nöt, lite krispig sallad, gärna nån skiva gurka, en skiva cheddar, ett sesambröd... Men så har nåt geni kommit på att ketchup ska höra hemma i den här anrättningen.

Har man ketchup till biff? Till sallad? Bröd då...har man ketchup till bröd annars?

Svar: NEJ!

Visst... jag känner folk som har ketchup på allt utom möjligen våfflorna. Men det är ju ett patologiskt tillstånd. Tvinga det inte på oss andra för det. Ketchup på hamburgaren är äckligt! Hör ni det? Äckligt!

McDonalds, Burger King, MAX och gänget: Ni har ju en ketchuppump ute i restaurangen som folk kan gå lös på bäst de vill. Sluta spruta ner större delen av sortimentet med det från scratch!

O allsmäktige clown, korka igen din ketchupflaska och ge bort den till korvgubben på hörnet.

29 juni 2007

Vem i helvete vill ha en iPhone, egentligen?

Den är snygg.

Den är värsta future-grejen. Den är superhypad. Den är gjord av Apple. Den är galet dyr. Batteriet är inbyggt och kan bara bytas av tillverkaren. Den kräver att du har ett konto hos iTunes. Den klarar inte 3G-standarden. Den klarar inte att skicka och ta emot MMS. Den har inte stöd för Java eller Flash, och kan inte spela ljud i OGG-format. Den har en usel kamera som saknar blixt och videofunktion. Men den är värsta future-grejen.

Och den är snygg ... sa jag det?

1 comments:

28 juni 2007

Vem i helvete lyssnar på Per Gessle?

Och varför är han en händig man?

I alldeles på tok för många år har denne hallänning i tantfrisyr surrat runt i radion med sina aspartamdängor.

Okej ... Gyllene Tider var pyttelite festliga när jag var typ åtta bast! Men det räknas inte längre. 75 miljoner sålda Roxette-plattor räknas inte heller längre. Nu räcker det Per!

Gyllene Tider återuppstod i mitten på nittiotalet som en maskäten zombie på jakt efter att suga blodet och biljettpengarna ur vareviga folk och fä som vågade sig ut i sommarsverige. Kunde ni inte bara gått och fiskat eller gjort nåt annat mysigt istället? Grillat lite. Badat lite bastu och snärtat varandra på skinkorna med våta handukar och skrattat gott åt gyllene minnen från förr.

Som om det inte vore nog så ger karln ut soloplattor också. En händig man ... !?! Jamen då så. Stå inte där och sjung skräplåtar utan kom hem till mig och hjälp till att skruva upp nya köksskåp istället. Ta med ett vattenpass och några betongexpandrar är du schysst.

5 comments:

Vem i helvete skriver den här bloggen då?

Jo, det gör jag. Anders.

En norrlänning i exil i huvudstaden sedan många år.

Här har jag bestämt att jag ska gnälla av mig utav bara fan! Vara precis så jättearg och superhård som jag inte är IRL. So watch your ass...

Mer om mig och den här bloggen finns under Om ...