[interludium]

Orkar inte Vemihelveta i rubriken idag. Förresten har jag inget annat än småskit att skriva om, alltså inget som förtjänar ett fullfjädrat inlägg.

Såg Alex Schulman på Efter Tio med Malou fån Sivers tidigare. Hon försökte klämma åt honom angående busmailen. Alex såg rätt nervös ut. Jag fattar inte riktigt varför med tanke på att Malou som vanligt var totalt usel. Det fick mig dock att undra på om mitt mail från "Patrick Ekwall" verkligen var en Schulmanprodukt eller om det var nån annan trist person som i brist på egna idéer snodde skojet rätt av.

Kristin Chenoweth var med på Leno igen. Jag blir alltid glad av henne. Hon ser ut och låter som en typisk Hollywoodbimbo, tills man lyssnar på vad hon säger och inser att kvinnan har en jävla humor och självdistans. Eller vad sägs om hennes idé "My lips are sealed" - trosor till kändisbruttorna som annars brukar visa oss hela kitet när de stiger ur bilar.

Gick in på Stureplan.se för att läsa lite bloggar, och blev lika trött som vanligt: Hallå!! Frames på sajten är så jävla 2001! Ta bort! Det går ju för fan inte att bokmärka som folk ens.

Ha! Såg ni Frida Muranius jacka i melodifestivalen förresten? Nån hade visst börjat dunka henne gul & blå men fått nåt viktigare för sig efter gul.

Patrik Isakssons
låt var bättre än väntat, och fick en sämre placering än den förtjänade. Men det kan han ha den fan, för gammal ost! Och med gammal ost menar jag nio års "artisteri" i form av gnäll och elände. Hans sambo Sofia Rågenklint är förresten också en tjej som alltid gör mig glad när jag ser henne. Men det funkar visst inte på Patrik.

Nej, nu måste jag återgå till måndagen och göra alla de där viktiga sakerna jag alltid gör.

Knus och klem,
/Anders

Fan vad ni kommenterar dåligt just nu förresten! Jag ser ju i statistiken att lika många är här som vanligt. Lata jävlar...


Kommentarer

 1. 'Lat jävel' kan du vara själv....

  SvaraRadera
 2. o dan efter Oscarsgalan kan du inte låta bli att spy lite galla över vem i helvete som fick bästa assistant-co-key-grip-dolly-chap priset...

  SvaraRadera
 3. skåning: En läaut jaevel menar du? Waaay ahead of ya...

  Kitty: Jo, det kan jag! Men ditt inlägg får mig att fundera på om bästa gaffer Oscarsbelönas. Det är ett yrke som fascinerar mig. Hur blir man gaffer?

  SvaraRadera
 4. hahaa.. till hit skall jag återkomma .)


  /C

  SvaraRadera
 5. Du var mig en stöddig fan.

  SvaraRadera
 6. men herru.. gorma på lite mera nu är du rar. jag som just hittat dig!

  ps. sofia är från äppelbo. klart som .. att hon är go o gla då .)


  /C

  SvaraRadera
 7. Inte ett inlägg på snart en vecka! Vem är det som är lat egentligen?

  SvaraRadera
 8. Jenny: Du har så rätt. Jag är jättelat. Fast den här gången beror mitt uteblivna bloggande snarare på jobb & plugg än på lathet. Jag måste ha fått oorning på prioriteringarna. "Vem i helvete" är givetvis viktigast! Skärpning, Anders...

  SvaraRadera
 9. rana: Självklart! Det är ju hela poängen med denna blogg! Fast lustigt att du fäller det omdömet om mig på en av de snällaste och menlösaste blogginläggen jag skrivit. ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg