1 februari 2008

Vem i helvete är Sofi Fahrman?

Nej, jag ska inte skriva om ytlighet och trendpredikan på journalistisk plats. Det känns redan gjort.

Men ibland hajar man liksom till.

I branschtidningen Liquid Inspiration berättar Sofi, under vinjetten My Favourite Experience att "Lycka är en Soda Stream" och hur hon kolsyrar allt, för glatta livet.

Jovars, Sofi. Så kan det nog vara. Jag skulle nog gå loss rätt hårt på kolsyrandet själv om jag iddes köpa och släpa hem ett sånt där åbäke.

Men sen berättar Sofi att 1) hon med sin Soda Stream gör Champagne av vitt vin och rosé, och 2) hennes favoritdrink är "Bellinin på Cipriani Downtown på 376 West Brodway i New York".

Jag slår igång min interna kalkylator och knappar in följande ekvation: Noll koll + pretto i kvadrat = Sofi Fahrman.

6 kommentarer:

 1. Är det så lätt att göra champagne alltså? Jag som trodde att man använda druvor från ett distrikt som, av en slump, också heter champagne.

  SvaraRadera
 2. Norsk champagne är kjempefin
  Hjemmebrennt og samarin.

  CK

  SvaraRadera
 3. *garvar* Åååh tack! Det där behövde jag! Tänk att hockeydomare kan vara så dumma i huvudet att de förstör en kväll...
  Men som sagt, tack för att jag nu kan gå och lägga mig med ett gott skratt som avslutning på dagen!
  Tjing! :D

  SvaraRadera
 4. Om man behöver åka ända till New York för att blanda lite persikojuice med champagne men ändå godtar hemma-streamat bubbelvin kan man lika gärna hänga sig. (eller så kan man lika gärna göra en Bellini med hemma-kolsyrat vin och skita i det)

  SvaraRadera
 5. Äsch, det där med Bellini har hon säkert hört i en Donald Trump-arvtagardotter- intervju. Har ett vagt minne av att tv sände en sådan för några år sedan. Bellini-drinkar var något som definitivt namndes, i alla fall.

  Kan inte stureplanare och den typen av folk vara det minsta lilla originella. Man behöver inte ta efter USA i precis alla frågor. Kom på något eget, Sofi.

  SvaraRadera
 6. Och jag som trodde att du skulle lägga in någonstans att hon dessutom ser ut som en ekorre. På speed.

  SvaraRadera