En sväng i mellangården, 28/4

Det här inlägget skulle i vanliga fall ha hetat "Interludium". De brukar få göra det när de inte har nåt Vem i helvete-koncept.

Men jag har insett att det inte finns en enda vettig människa som klickar på ett inlägg som heter Interludium. Interludium kan nog vara det menlösaste ordet som finns. Näst efter infrastrukturminister.

Så hädanefter ska inläggen få heta "En sväng i mellangården" så att folk förstår att det kan hända intressanta saker även här. Till exempel om man slinter till åt endera hållet.

Nåväl. Idag är det måndag. Men det känns som en helt okej måndag. Det är ju bara ett par dar till Valborg, och på Valborg får man leva ut två härliga fetisher:
Vara full + Elda upp saker.

Eftersom grillningen i lördags regnade bort så har jag en BiB rosé står i kylen och väntar. Till er som tycker det är fjolligt för en man att dricka rosé vill jag bara säga ett bestämt: Mjo...kanske det! Men det krävs stor manlighet för att öppet vara fjollig. Så det så.

Jag lurar förresten på att göra en serie uppföljningar på gamla "Vem i helvete"-inlägg. Har barbecuesås-konsumtionen minskat på min inrådan? Har folk lagt av att spruta ketchup på hamburgarna? Står folk i vägen lite mer sällan nu efter att de fått på pälsen här i bloggen?

Vad tror ni, kan det vara nåt?


Kommentarer

 1. En uppföljning skulle vara kul, men jag tror inte att folk står mindre i vägen nu än förut. Det vet väl du lika bra som jag, att sådana idioter inte läser bra bloggar ;)

  ps... hur i hela friden ska man stava blog/blogg egentligen i Sverige för att det ska vara rätt?

  SvaraRadera
 2. Absolut en uppföljning på gamla inlägg. Det kan vara roligt.
  virrigavovva: Du kan gott stava blogg med två g eftersom ordet härstammar från skeppsloggen.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Blogg
  För övrigt är ju alla försvenskningar välkomna i alla sammanhang.

  SvaraRadera
 3. Det tackar jag för! =D
  Jag håller med bilson och virrigavovva! Hade varit jätte kul med uppföljning av gamla inlägg!
  Ha en skön kväll.
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Kul med uppföljningar eftersom det också skulle göra mig och andra nyblina vemihelvete-konsumenter tvungna att rekapitulera gammalt material.

  Vad gäller ordet blogg bör det liksom alla lånord "försvenskas" för att på så bra sätt som möjligt passa in i det svenska språksystemet. Således föredras "blogg".

  /Aaron

  SvaraRadera
 5. Hörrö- va den där roséBiB:en nåt att skriva hem om? Jag är på jakt efter en schysst "balkonglåda" att njuta i sommarvärmen o är tacksam för tips.
  FvO

  SvaraRadera
 6. ketchup och barbecuesauce will never die! PERIOD!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg