Tävla och vinn en skämskudde!!

Tävlingen avslutades 08-04-07 kl 00.00.

Jag delade binge med min polare, låt oss kalla honom Perra, för ett par år sedan. Vi hade säkert varit på Kvarnen eller nåt och orkade inte blåsa upp min gästmadrass från Clasan när vi släntrat hem till mig sent på natten.

Så där låg vi i min säng. Två färdigpartajade killar i sina bästa år. Och sussade sött.

Plötsligt vaknade jag - som vanligt på mage - av att nåt var konstigt. Där låg Perra i vad som antagligen var nån härlig dröm om läckra tjejen - och fingerpullade mig i stjärten.

Han måste ha famlat runt ett tag efter nåt kul och tog väl det bästa han kunde hitta. Att bruden hade ett ovanligt hårigt arsel var visst inget som störde drömmen.

Jag funderade ett tag på om jag kunde dokumentera spektaklet på nåt sätt. Men kameramobilen låg för långt borta. Jag fick helt enkelt knuffa bort grabben samtidigt som jag tjoade -Haha vad fan gör du, idiot!? Han tippade över ett kvartsvarv och snarkade vidare.

Dan efter mindes Perra inte ett skit, men skämdes rejält när jag berättade.

Den här storyn är inget jag själv berättar varje dag ska jag säga er! Särskilt med tanke på att jag faktiskt råkade ha lite av myspinne när jag vaknade upp.

Men så var det. Pinsamt.

Men nu jävlar är det quid pro quo! Berätta nåt eget riktigt pinsamt i kommentarerna.

Bästa pinsamheten vinner en sproilans ny Vem i helvete-skämskudde!

Kommentarer

 1. jag smsade en detaljerad avytterstatacksamheteftersupersexethälsning.. till namnet under min pojkvän i kontaktlistan.

  pappa har aldrig nämnt saken.

  /C

  SvaraRadera
 2. Alltså: Jag trodde du var en frigjord man, och så visar det sig att du har bögskräck!? Eller?

  Myspinne var bra, men vaknar du inte alltid upp med det?

  Jag har f ö många "skämsepisoder" ur mitt förhållandevis långa liv att berätta, men många är för interna, herregud mina döttrar läser ju också din blogg.

  Nåväl jag bifogar en liten en, men om den räcker till att erhålla den eminenta skäms-kudden vet jag inte. I så´na fall så kommer jag nog att köpa en ändå, eftersom den behövs ganska ofta när man tittar på televisionen.

  "För ett antal år (vi pratar istid här) sedan hade jag köpt en ny cykel som jag var mycket stolt och glad över. En dag på väg hem från jobbet cyklade jag ner på stan för att handla lite. Inne på Åhléns kollade jag på lite kläder och så köpte jag lite toalettsaker vid kosmetikahörnan.

  Därefter skulle jag gå ner och inhandla livsmedel. Väl framme vid rulltrappan så kände jag att detta nog inte skulle fungera. Så jag vände och gick till hissarna (längst inne i varuhuset) i stället, först då slog det mig varför det var så svårt att ta sig ner i rulltrappan: Jag hade gått omkring med cykeln inne i varuhuset hela tiden!

  Det var oerhört pinsamt när jag väl insåg det hela, innan dess hade jag undrat varför alla tittat så mycket på mig, och bara tänkt:

  Javisst har jag en jättesnygg cykel!"

  SvaraRadera
 3. Den här är inte så jävla pinsam, mest klantig och lite rolig. Men en gång när jag varit i stockholm och jobbat gick jag ut med min gode vän Erik och drack några öl. Jag tog sista tåget hem och borde ha varit hemma strax efter midnatt. Döm om min förvånging när jag vaknar och det är ljust ute. Utanför tågfönstret swishar norrländska vidder förbi och i högtalar säger de: Nästa Bräcke, Bräcke nästa.
  jag hade alltså sovit förbi Gävle, Ockelbo, Bollnäs, Järvsö, Ljusdal, Ånge och vaknade strax innan Bräcke. Den dagen blev lite konstig, jag var hemma i Gävle runt 10.30 på förmiddagen.

  SvaraRadera
 4. Den här var inte heller så pinsam, mest härlig ;)

  För många herrans år sedan följde jag med en polare ner till Ljungby, för att köpa en bil.
  Eftersom det var en bit dit åkte vi kvällen före och övernattade hos en kompis i Tranås.
  Denna kompis hade bara en 90cm bred extra säng vi båda skulle slagga i. Eftersom varken jag eller min polare (då) hade bögskräck var det inte några problem. Problemet fick jag nämligen på morgonkvisten, då jag vaknade ur en synnerligen härlig dröm av att få min sädesavgång på min polares rygg.

  SvaraRadera
 5. Föresten... Om jag vinner önskar jag mig ett par "Vem i helvete" kalsonger.

  SvaraRadera
 6. Det blir svårt toppa inledande "C" på första inlägget. Att det ofta ska vara sex eller alkohol inblandat i pinsamheter...

  Jag har försökt tänka efter och förmodligen tycker min son att det jag mest borde skämmas över att jag sa "Nej tack" när jag var inbjuden på en pokerfest hemma hos Richard Branson med gratis resa o alles till London (ni vet han stenrika Virgin-snubben) Men jag vet att jag skäms över när jag satt i fina börsbolagets ledningsgrupp och var på middag med en viktig presumtiv kund som var en sådan som finns på Fortune 500 listan och kom med privatjet och entourage. Så ville gästerna prompt prova nåt svenskt vid middagen och vips så stod massa snaps på bordet och det gick ju inte att tappa ansikte och säga nej, bita av, eller något annat förståndigt när MrVIP satt mitt emot mig och jag hade min VD på vänstersidan och VIPadvokaten på högersidan. Lång historia, iaf så lyckades jag somna när snapsarna blivit för många. Rätt pinsamt.

  Att jag till råga på allt vaknade upp dagen efter (i min säng) men med kläderna på, mobiltelefon i handen och hade lyckats ringa ett antal samtal mitt i natten till marknadschefen för Yahoo (kund) som stod högst upp på telefonlistan var just sånt som behövs när man redan har angst. Och ett antal gamla sms hade gått iväg till minst en kollega.

  SvaraRadera
 7. Hahaha många underbara pinsamheter här! Men vi vill ju höra fler!! Kom igen nu, fegisar!

  Musslovich: Haha, jag gillar din definition av bögskräck! Där ligger jag med min kompis långfinger i mumindalen och tänker: Var fan är kameran? Tänk att man är sån homofob... ;-D

  SvaraRadera
 8. Jag var på en sommarfest som ägde rum i någons trädgård, där jag kände typ en person av 50. Precis bredvid låg en strand där vi skulle köra lite olika lekar, bland annat den (o)trevliga leken norsk fylla. Detta skulle vi då göra längs med strandkanten. När det blev min tur så vaknade tävlingsinstinkten i mig och jag tänkte att nu jävlar ska jag visa dem var skåpet ska stå! Så jag började snurra som fan och jag minns i efterhand hur jag hörde några som sa "lugna dig lite, snurra inte så snabbt, du leder ändå". Äh, lugnt är för mesar tänkte jag och snurrade vidare.

  När det då blev dags att springa så var det helt jävla omöjligt att styra kroppen. Rakt ut i vattnet bara, ungefär 50 meter (långgrunt). Och det gick inte att stanna heller! Det enda sättet att få stopp på min egen kropp var genom att sätta sig ner. Så det gjorde jag. Feststassen på och allt.

  När jag då trodde att jag hade kontroll så reste jag mig för att skamset vada tillbaka. Men NEJ då! Ut 20 meter till. Väl tillbaka på stranden så stod alla, ja ca 50 personer, vända mot mig och skrattade och tog kort. Bakom skratten så skämdes de säkert lite för min skull också. Ännu värre.

  Kunde såklart inte gå runt och droppa sjö under resten av kvällen, fick låna kläder av killen som bodde där. Typ 10 storlekar för stora herrjeans och t-shört. A night not to remember.

  SvaraRadera
 9. Lyckades skicka ett mms med en inspelning av mina egna orgasmljud till fel nummer, inte bara en gång utan två... på samma kväll! Efter andra messet ringde nummerinnehavaren upp och var lätt upprörd: "Sluta skicka meddelanden till mig!!". Pinsamt? Ja!

  //M

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. försöker igen...
  Min värsta pinsamhet är inte helt min...jag och pojkvännen sexade i mammas säng, mamma på jobbet.. Så var vi klara och killen skuttade ut i hallen på väg till badrummet med kondomen dinglande... Han kom tillbaka med blixtens hastighet för i hallen stod nämligen mamma som kommit hem på lunch. Hennes kommentar var "Vad bra att ni skyddar er" Jag lovar, för två pilska 16åringar fanns ingen större pinsamhet.

  SvaraRadera
 12. Fundering: Om man nu som du gjorde, delar säng med sin killkompis, sover man då naken? Eller trixade han av dig dina kallingar först, i sömnen? Duktigt i så fall!
  För övrigt garvade jag så jag höll på o kissa på mig när jag läste inlägget av "vem är du vem är jag".
  Personligen har jag redan så många skämskuddar att jag inte behöver tävla om en till ;)

  SvaraRadera
 13. Vet att tävlingen är avslutad men tänkte ändå slänga in en historia.

  En morgon efter gedigen fylla ligger jag i mitt gamla pojkrum hemma hos min mor tillsammans med en pingla. Båda två är lite extra driftiga sexuellt under bakfylla så vi börjar ju hålla på.
  Min mamma har två gäster hemma och de sitter kanske en fem meter utanför min dörr vid matbordet.
  Min pingla och jag tänker inte för fem öre på att vi ens låter och till slut ropar min mamma "Nu får ni för helvete ge er !!"
  Bara till att hålla sig på rummet tills gästerna gått och efter det går jag ut och ser så att min mamma inte är sur.
  Det är hon inte.. Så jag tvingar ut tjejen för att presentera sig för min mamma för första gången.

  Kanske lite elakt såhär i backspegeln.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg