Vem i helvete korrar jättetavlor?


Jaså du säger det, Linköping? En jävla "förlorar stavning" dock.

Kommentarer

 1. Det där är ju helt otroligt... Kul blogg, uppskattas! Ta det lugnt.
  /Johnny

  SvaraRadera
 2. Sär skrivningar kan vara det värsta jag vet. Bara tanken gör mig rosen rasande. En gång skickade min bästa vän ett sms full av dem bara för att vara elak. Jag idiot för klarade henne och pratade inte med henne på fyra dagar.

  SvaraRadera
 3. Betänk det jag skrivit om formgivning, radbrytning och gestalttext i detta inlägg och var lite mindre arga alla ni ilskna särskrivningsjägare.

  /Aaron

  SvaraRadera
 4. Aaron: Nej, tvärtom! Vertikal särskrivning och gestalttext är termer som ADs slänger sig med för att bindestrecket svider så förjävligt i deras formskadade ögon. Det gör i sin tur att vi är totalt omgivna av särskrivna produktförpackningar. Att detta fenomen bidrar ytterligare till mångas "särskrivningsblindhet" är jag helt övertygad om.

  SvaraRadera
 5. Så du tycker inte att det är en förmildrande omständighet att skylten i st f att vara (kanske) 10x10 m hade fått bli (kanske) 5x20 m och täcka fönstren på byggnaden? Det tycker jag. Om man jämför denna särskrivning med horisontella särskrivningar i brödtext så vinner de sistnämnda hemskhetspriset. Håll med mig nu!

  SvaraRadera
 6. Fredrik Spindel2009-05-24 13:15

  Denna satt uppe utanför Kinnarps Arena vid finalerna i hockey -08 för att psyka Hv, det gick ju sådär och man visar ju inte direkt på inteligens.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg