4 april 2008

"Vem i helvete" svarar på läsarmail.

Många mailar och frågar mig hur jag får den fylliga effekten på mina läppar som jag har på alla mingelfoton.

Så här kommer hemligheten: När jag är koncentrerad, till exempel när jag bloggar här på Vem i helvete, så gnager jag ofta omedvetet på läpparna. Det är nåt jag ärvt från min söta mamma tror jag! *fnissar*. Det här gör iallafall läpparna lite fylligare och rödare, liksom helt gratis! woow!

Sen lägger jag alltid en grund av Lornameads Lypsyl lipbalm på läpparna, och är noga med att applicera det en halv millimeter utanför läppkanten för bästa effekten. Den finns att köpa online på Westons Home Health (www.westons.com) alternativt i välsorterade 7 Eleven-butiker.

Voila! Puss! :-D


7 kommentarer:

 1. jag biter/suger också alltid på läpparna när jag är koncentrerad! fast om dem blir så fylliga av det vet jag väl inte..

  SvaraRadera
 2. klara: om dem inte blir det så testa att bita/suga lite hårdare på de.

  SvaraRadera
 3. Funkar det på andra kroppsdelar med?

  SvaraRadera
 4. Kul!
  Speciellt "att drinken ska matcha"
  *S*

  SvaraRadera
 5. Wow. Du är ju snygg också. Nu ska jag d e f i n i t i v t fortsätta läsa. Jag hade gjort det ändå. Men vi kan ju låtsas att så inte är fallet. Alltid trevligt att vara utseendefixerad.

  När jag koncentrerar mig så trycker jag upp mina läppar så överläppen snuddar näsan. Inte alls snyggt. Men men.

  SvaraRadera
 6. "om dem inte blir det så testa att bita/suga lite hårdare på de."

  hahaha klockren diskret diss

  SvaraRadera
 7. Lise: Jag bryr mig inte ett skit om att bilden är tre år gammal och photoshoptrimmad, utan suger åt mig som en svamp... :P

  SvaraRadera