Vem i helvete vill inte bevaras för eftervärlden?

Tänk...

...om det regelbundet hade dokumenterats exakt hur jävla naiv, obildad, mopsig, korkad, oerfaren, självupptagen och dum i huvet man faktiskt var som tonåring.

Intressant tanke, eller hur? För min del är det dock kört. Allt är borta, glömt och förträngt.


Men grattis, Blondinbella! Du bryter ny mark. Nu kan vi bevara citat som "... jag skulle införa spärrar som lite beroende på ålder, stil och huruvida man bär äkta kläder eller inte, släppte in respektive avvisade folk från Stureplan." för eftervärlden.


Kommentarer

 1. Oj, oj, det är SÅÅÅ tragiskt detta! Stackars vackra lilla blondin.

  Det är ju en d-a tur att jag slängt dagböcker mm. Jag tycker t o m kommentarerna till fotona i min album är töntiga.

  När vi plockade bland grejer efter min mans mamma så hittade vi en almanacka som hon och min man skrivit i tillsammans (hon om väder och vilka som varit på besök, Rolle om skidresultat han gjort), det tyckte jag var jättesött! Jag skulle behövt tio skämskuddar om nå´n hittat motsvarande där jag deltagit!

  För övrigt tipsades jag om i ett radioprogram att man ska sluta vara med på fotografier efter en viss ålder (defintivt i min) för att kommande generationer ska slippa se hur ful men blev med åren! Alla foton där man inte är till sin absoluta fördel och i sin blommas ålder ska förstöras!

  SvaraRadera
 2. Jag ska spara ett annat citat av Blondinbella till nån dag när jag tycker nån kommenterar dumt här. Då ska dom få följande dräpa:

  "Ni är fega, ni kommenterar i anonyma namn och har egentligen inga egna åsikter utan hakar bara på strömmen. Det kan inte vara lätt att komma från ett bondsamhälle och slåss från underläge."

  Underbart.

  SvaraRadera
 3. "Införa"? Jag trodde de redan fanns.

  SvaraRadera
 4. Haha.. den här blondinbella verkar vara så otroligt korkad.. Korkad, arg och snygg.. Nåt i min smak :d.. Tack för tipset Anders!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg