Vem i helvete vill inte ha Mac?

Jag har en dröm.

Såhär: Alla världens speltillverkare gör gemensam sak i att utveckla de värsta, grymmaste, fetaste och mest actionspäckade spelen de någonsin har gjort - men inte för PC, utan för Mac!

Alla gamerz-yngel kommer tjata till sig varsin Mac. Föräldrar över hela världen får lätta på lädret och tjacka ut senaste Mac Pro-burken till fjunläppen.

Snart börjar man trimma Mac-burkarna med hemmadrivisar som leetZorxXx har knackat ihop i källaren. Man vill ju ha mer fps.

Man skruvar och meckar. Installerar neonrör under chassit och lysdioder i fläktarna.

Man drar in lite schyssta warez från nätet. Och hottar upp med desktop skins i svart och stålblått med futuristiska systemtypsnitt ...

... Och vi närmar oss målet. För snart kommer systemkrascherna. Buggarna. Virusen. Forumposterna där man gråter ut om sina problem. Ber om lösningar och felsökningslänkar.


Vi PC användare sitter skönt tillbakalutade, sippandes på varsin caffé macchiato, och kommenterar hela spektaklet: Haha! Mac suger! PC regerar! Fan vad Mac-användare är tacky! Haha, kolla deras skrivbord!! Haha kolla den lådan! Haha, vilket skräp! Ingen smak! Ingen stil! Ingen finess! Hahaha!!

För just det har ni levt på i åratal nu, Mac-reverends. Det är hög tid för payback.


(Jag lovade mig själv att aldrig lägga mig i debatten igen efter förra inlägget i frågan. Jag ljög.)

Kommentarer

  1. Kan inte göra annat än att hålla med, men kunde ändå inte låta bli att köpa apples supertunna tangentbord till min pc förra månaden, och det fungerar faktiskt ganska bra.

    SvaraRadera
  2. Tja, jag är gammal nog att vara med om tre vågor av Apple-is-dying. Vista och Dellsmäck känns rättvist på något sätt.

    Dagens macar är i princip intel-pc:ar och går utmärkt att spela på så länge man drar igång windows (måste köpas separat, men väl ingen utgift för den seriösa warez-trålaren). Den kloke köper förstås en konsoll istället.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg