17 maj 2008

Vem i helvete kan hjälpa mig?

Senaste veckan har jag mest suttit på arslet och "jobbat med data", som morsan skulle ha sagt.

Det har gjort bloggen lidande. Dels av tidsbrist och dels av att jag inte stött på så många idiotiska fenomen ute i verkligheten att blogga om.

Min bloggarbroder Emanuel Vad är grejen har löst problemet genom att ta emot bloggtips från besökarna.

Kanske ingen dum idé.

Har ni några dumheter, idiotiska trender, kollektiva beteenden, värdelösa produkter, puckade nätinlägg, fanatiker, flummare, överpriser eller allmänt ocker att tipsa om? Gör det i kommentarerna! Cred utlovas.12 kommentarer:

 1. 80-talets klädmode är på väg åter (inklusive benvärmare över pumps (!) och korta lycrakjolar, gah!). Fick vi inte nog av det när det begav sig? Jag inser ju att större delen av de som nu iklär sig benvärmarna inte ens var födda på 80-talet (ännu mera gah!), och att de tycker att de är innovativa, men det försvarar ändå inte lycran.

  Gatutelefonabonnemangsförsäljare. Måhända ett uttjatat ämne, men igår fick mor min ett "erbjudande" om att "få" en telefon ("Nej, det FINNS ingen hake") för en sammanlagd kostnad på 3600 kr. Låst. Samma telefon kostar olåst, utan ab i handeln 1100 kr. (Det värsta var att det var lögn för mig att kunna förklara varför det var ett så uselt "erbjudande"

  SvaraRadera
 2. Vill du ha ännu en puckad bloggare att läsa om kan jag tipsa om Hertiginnan. Herregud.

  http://annawintour.blogg.se/1209491391_ingen_brdar_mig.html

  SvaraRadera
 3. Så.. irriterande att inte URLen följde med. Som intörnett-dummie vet jag inte hur man gör för att länka in den på riktigt, men jag länkar den i mitt namn här.

  SvaraRadera
 4. Hej Anders! Alltså inget att blogga om kanske, men jag retar mig så in i helvete på uttrycket "leverera" och nu har det börjat att kombineras med "lansera". Typ: Bengt-Åke Gustavsson lanserar en ny spelarfemma som förväntas leverera massor av mål. Orden används flitigast av människor med dåligt ordförråd och som inte skäms ett dugg för att gå på fåniga trender.

  SvaraRadera
 5. Varför inte skriva något riktigt vasst om alla dessa .... idioter ... som pyntar sina småhundar och använder dem som statussymboler och asso.. ähh hur sjutton det hur stavas, orkar inte slå upp...

  Expressen hade bland annat en artikel om hur någon hade gjort hål i öronen och satt örhängen på den stackars hunden.

  SvaraRadera
 6. Skriv om fenomenet med personer som man inte kan låta bli att gilla men som man egentligen inte vill gilla. T.ex. Fredrik Reinfeldt, Paolo Roberto, Dr Alban, Arnold Schwartzenegger etc.

  Eller skriv om dagens unga slynglar som inte tar ansvar för sitt liv och inte vill rätta sig efter någon annan, s.k. Burger King-lifestyle - "Have it your way", där en platt-tv ses som en mänsklig rättighet och där bartender och mediaprofil står högst på jobbönskelistan.

  SvaraRadera
 7. Trasselkvast: Bjöd du hit henne eller? ;-)

  SvaraRadera
 8. Anders: Nä, men hon söker som en hök efter sig själv på nätet, så du kanske får ett troll hit ändå. Men det är ren underhållning, så jag ber inte om ursäkt..

  SvaraRadera
 9. skriv om något intressant och inget svennigt trendigt bajs som intresserar 12 pers på södermalm

  SvaraRadera
 10. "skriv om något intressant och inget svennigt trendigt bajs som intresserar 12 pers på södermalm"

  Nu blir det här lite off topic men är inte det där en mening som lindar in sig själv i motsägelser?

  Det enda jag kan komma på håller för villkoren ovan är plysch alternativt de gula, fyrkantiga drickabackarna som fanns förr i tiden

  SvaraRadera
 11. trasselkvaste kan sticka och brinna jag är ingen idiot jag är intelligent och mogen

  SvaraRadera
 12. Fredrik Spindel2009-05-20 00:31

  "Vem i helvete blir chockad av Aftonbladets löpsedelchocker?"

  Jag väntar med idel öra på sommarens löpsedlar och funderar på hur lång tid det kan tänkas ta innan man får se rubriker i stil med "Väderchocken! Metrolog rasar över vädret i Juni, Juli, Augusti"

  (Förövrigt rasar jag själv över chocken att jag inte kan använda mig av piltangenterna eller page up/down i denna kommentarruta för att gå tillbaka och ändra i min skrivna text)

  SvaraRadera