Vem i helvete är Ola Rapace?


Kolla. Det är international superstar Ola Rapace.

Jag fixar bara inte Ola Rapace. Det beror inte på hans rockstjärneattityd. Den får han ha bäst fan han vill (han var ju trots allt sångare i bandet Sissy Prozac en gång i tiden). Nu är han dock, i min uppfattning, mest en ganska pissig skådespelare bland hundra andra.

Men grabbighet och macho-tramseri är en annan sak. Den där fruktansvärt larviga badboy-stilen. Sånt kittlar min irritationsnerv. Som att till exempel ta sig det franska namnet för "Rovfågel" (då inte "Norell" duger längre).

"Hur känns det när folk är rädda för dig? – Bra, om det är en människa jag har en konflikt med", säger Ola i Aftonbladet. Jösses.

Förresten, hela intervjun är en lång badboy-deklaration:

"Jag kan ställa till ett jävla liv"

"Jag har märkt att folk blir rädda."

"Jag lackar när regissören prompt vill göra en scen vid mazarinautomaten [för] att ett mazarinföretag har pumpat in några tusen i projektet."

Jamen dra av samma antal tusenlappar från ditt gage och gör scenen där det duger då. Jävla primadonna.Kommentarer

 1. vad i h-lvete är det du säger? ligger ola-allt om min buske-mesen med lisbeth salander?

  tala om antiklimax..

  SvaraRadera
 2. Jag tycker Ola är snygg... Så det så!

  SvaraRadera
 3. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3619759.ab

  SvaraRadera
 4. Jaha.....
  Personligen tillhör makarna Rapace mina favoriter, Ola har gjort en del jäkligt bra gigg och vad gäller Noomi i filmatiseringen av Män som hatar kvinnor kan jag bara säga att jag är lyyyyyrisk.

  SvaraRadera
 5. Om du va hälften så manlig och snygg som Ola så kanske det här inlägget inte kommit till. Sen är han GRYM på det han gör och klår den svenska skådespelar eliten med hästlängder...

  SvaraRadera
 6. Jag älskar Ola Rapace i Tusenbröder och jag tycker att Noomi är guld i Män Som Hatar Kvinnor och Flickan Som Lekte Med Elden (Ja, jag har varit på förhandsvisning)

  Men jag håller med om att Ola verkar vara jävligt barnsligt trångsynt. Att guldbaggegalor skulle vara "skit" o.s.v.

  SvaraRadera
 7. själv gillar jag vanligtvis inte svenska skådisar över h taget...det blir för mycket teater, och det låter som alla suckar ut orden! Men både Ola och Noomi tillhör dem bättre....dessutom är har Noomi ett väldigt fint ansikte! Badboy stilen a la Ola,gillas inte..men som ovanstående hade skrivit,så var han bra i tusen bröder, och rollen han hade i Anna Phil på fyran! Jaja,inte så mycket att brusa upp över anser jag! Ha en bra dag!!

  SvaraRadera
 8. jag tror att den aftonbladet intervjun du hämtat citaten från är enbart ironi från Rapace´s sida. Det känns som att han bara driver med reportern, men reportern är väl för dum för att fatta det liksom resten av alla andra svennebanan som sväljer allt media skriver med hull o hår... Han är väl bara trött på att kommentera alla dessa rykten. För övrigt var det så att han och Noomi TILLSAMMANS tog det efternamnet när de gifte sig. Bland annat tar Noomi upp rovfåglarnas monogami som en av flera motivering till namnvalet.
  Angånde castingen så kan man väl tycka att Noomi ser lite väl bra ut men vaddå kurvor?? hon har i varjefall tränat upp sig för rollen och vad man kan se där har hon en smal rak kropp o nästan inga bröst alls...men ja jättesnygg är hon MEN oxå en grym skådis som skildrar Salanders aspbergerpersonlighet bra. Vem tycker du de skulle haft i rollen istället??? By the way, Ola är heeeet. Macho eller inte så är han grymt snygg och en duktig skådis, men som vanligt har svennar svårt att hantera estetiska djupa folk som inte följer strömmen..

  SvaraRadera
 9. Håller helt å klart med.....Vem faan är Ola Rapace? En uppblåst fjant som snortar kokain och knaprar muskelpiller. Den där jävla pompösa karln som ska vara så förbannat "bad boy" hör hemma bakom lås och bom! Hoppas han hamnar bland andra riktiga "bad boys" och inte hamnar på någon mesig öppen anstalt så får vi se hur "Rovfågeln" klarar sig.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg