Vem i helvete vill se actionfilm?

Mutt McClone är en snut på dekis.

Han dricker råa ägg och bourbon till frukost.

För två år sedan blev hans familj kidnappad och dödad av en skurk.
Mutts chef, polischefen, är skitförbannad på Mutt. Dels för att han är en slusk och framförallt för att han aldrig följer reglementet.

Oh shit #1!! Nu är nån skurk på hugget igen. Skurken vill - förutom att skurka - biljagas, smygretas i telefonen och turas om med Mutt att skjuta prick på varandra.

Oh shit #2!! Det visar sig att skurken är precis samma skurk som skurkade kål på Mutts familj.

När skurken vet att Mutt vet det så vill skurken smyga runt i en fabrikslokal där det finns massor av rök och smält stål. Där vill han fortsätta skjuta prick med Mutt och klättra i stålställningar och brottas och boxas.

Men Mutt är värsta bästa boxaren och brottaren och prickskytten, så han vinner över skurken. Nu kan Mutt sluta vara på dekis och istället hångla upp tjejen. Eller vänta... vilken jävla tjej förresten?

Äsch. Skitsamma. Lägg bara ner. Sluta gå och se, hyr, eller på något enda sätt uppmuntra filmbolagen till att producera nån mer sån här skit.

Tack.

Kommentarer

 1. "När skurken vet att Mutt vet det så vill skurken smyga runt i en fabrikslokal där det finns massor av rök och smält stål."

  Haha!

  (Du uppdaterat oförsvarbart sällan med tanke på att du kör repriser. För att kompensera att du kör repriser borde du uppdatera oftare! ...Inte för att jag läst dem förut, men ändå!)

  SvaraRadera
 2. Actionfilm är ju guds gåva till människan... Ska det vara segtråkaihjälmig-drama eller komhemskaszombiesochätuppmig-skräckis istället. tacka vet jag lite yippie ki-yay, mother fucker.

  SvaraRadera
 3. Die Hard 3 gick igår, mycket bättre än enormt mycket film i samma schanger som görs numera.

  SvaraRadera
 4. Får man komma med önskemål angående repiserna? Isåfall vill jag se "Vem i helvete vill se Harry Potter" igen! Jag skrattade högt.

  SvaraRadera
 5. Skämskudden lyser verkligen med sin frånvaro nu...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg