Kidnappade bajskorvar. Och Ola Rapace.

Jag kollade min bloggstatistik idag. Jag gör inte det så ofta som jag borde. Men ibland när hela den här blogg-grejen känns lite tradig så går jag in där och kollar.

För där får man svart på vitt - eller rättare sagt svart, blått, grönt och oranget ... orangst ... oranscht brandgult på vitt, i prydliga staplar, att det faktiskt är folk som läser här. Och då får man lite ny energi.

Keywords är alltid intressant. Alltså vad folk sökt på som hamnat på ens blogg.

Ola Rapace är het som fan just nu. Fullständigt briljant PR-drag av badboy-aspiranten att bli haffad med kola och ryssfemmor. All publicitet är god. Se bara på Fredrik Strage. Tagen på Spy Bar med 0,73 gram kola i fickan. Nu nominerad till journalistpriset för en lista med Youtube-klipp (!)

Så mycket gladare blir jag då när nån har sökt på följande fras, och hamnat här:
"vi har kidnappat en bajskorv" översatt till engelska

Jag skojar inte! Nån har sökt på denna underbara fras och landat på min blogg!

Sorgligt nog hamnade de på mitt blogginlägg om "översättaren" Djmange på Swesub. Hoppas de inte vände sig till honom för hjälp. "We have kidnappt one poopsausage" lär inte ta dom långt i kidnapparbranschen.

Man kan dock inte låta bli att undra hur mycket stålar de tänkte pressa bajskorvens engelskspråkiga husse på...


Nej, nu måste jag skaffa nån slags lunch. Av nån outgrundlig anledning blev jag sugen på mosbricka. Puss & kram.
Kommentarer

 1. "We have kidnappt one poopsausage"
  ASG :-D

  SvaraRadera
 2. Internet är fascinerande...
  Hos mig är det många som hamnar för de har sökt på: mrKuk, borrfilm samt tomtekuk.

  SvaraRadera
 3. ja det är urkul att se vad folk googlar på :) Min blogg blir framgooglad på marthaslunga flera gånger i veckan, tydligen hett :))

  SvaraRadera
 4. For the record, I'd translate that charming little phrase as "We've kidnapped a shit log." I think. Never really thought about it before...

  SvaraRadera
 5. http://www.glife.se/image/31479/354219?co_id=4743

  är det inte Mr Rapace himself med sin supertränare på K1!!! ha ha ha!!!

  SvaraRadera
 6. http://lklingvall.blogg.se/

  googlade på 'damp'.. i jobbsyfte O_o

  SvaraRadera
 7. Det vore bra om du kunde slänga upp ett inlägg snart så man slipper se... den där bilden varje gång man går in på din blogg. I synnerhet jobbigt om man äter.

  Schysta då?

  SvaraRadera
 8. Lise: För dig, absolut!

  SvaraRadera
 9. roliga inlägg du har, måste få fråga, vart hittar du bloggstatistiken?? är ny på blogger, jätte tacksam för all hjälp jag kan få :)

  SvaraRadera
 10. Exaninia: Jag kör Statcounter.com för statistik.

  SvaraRadera
 11. Heeejjjj sötiiiis!!!!!!!!!! Diin blogg kom upp när jag sökte på kidnappade bajskorvar! Och jag ba "this must be faith" assa att jag ska borha lasa den osv!! Så är det okej om jag foljer din blogg??? Pussisar o kramisar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg