A tribute to Aaron

En återkommande besökare jag har på bloggen är Aaron.

Aaron är lite kär i mig. Jag vet det för han är här lite var och varannan dag. Men mest vet jag det för att han försöker att inte låtsas om det i sina kommentarer. Lite sådär som man gör när man inte vågar deklarera sin kärlek rakt ut.

Som när jag skrev att Boktipset-solen slickade stjärt framför en pride-regnbåge. Då kommenterade Aaron att "med tanke på att boktipset började sändas -76 och ursprunget till prideflaggan skapades -78 bör åtminstone den delen av analysen falla på sin egen orimlighet."

Jädrars. Så dumt av mig.

Eller som idag, när Aaron skrev: "din senaste kommentarerna-funktion som du så stolt deklarerat att du sytt ihop själv verkar ha sagt upp sig helt. så du vet."

Det var nämligen så att för många månader sen frågade Marlene hur jag fått till Senaste kommentarerna-funktionen däruppe. För hon ville ha en likadan. Och jag svarade att "den funktionen finns dumt nog inte i Blogger så jag snickrade ihop en själv. Maila mig på vemihelvete@telia.com så skickar jag scriptet."

Ja. Jag var så stolt, så stolt.

Dessutom var det inget fel på den. Det här var vad jag möttes av när jag gick in på bloggen:Ibland om jag slarvat med att kolla om knapplåset verkligen gått på så ringer min mobil upp folk. Från fickan. Jag tror bestämt att det är snoppen som busringer. Oftast ringer den till första numret i telefonboken. Så nu slår det mig: Aaron - skicka mig ditt nummer! Snoppen vill ringa!EDIT: Här är Aarons blogg om särskrivna skyltar. Den är rolig.


Kommentarer

 1. Hahaha. Fan va klockrent.

  SvaraRadera
 2. Jag är också här var och varannan dag. Jag kommenterar dock inte så ofta, därmed inte uteslutet att jag är kär i dig.

  Bara så du vet.

  SvaraRadera
 3. Jag är lite kär i internet

  SvaraRadera
 4. Jag är så kär i mig själv att det nästan inte blir något över till någon annan. Bra eller anus?

  SvaraRadera
 5. Brorsonen: Yes! Vems brorson är du förresten? Min?

  Lise: Inte uteslutet är bra. Jag gillar oddsen.

  Bilson: Jag och internet har ett hatkärleksförhållande till varandra. Snart ska vi blivitsamshångla.

  Jessica: Vet inte. Men efter att ha sett din bild med luva och lurar är jag också kär i dig.

  SvaraRadera
 6. Shit! Någon överreagerar... Din analys är säkert riktig. Jag är här VARJE dag och jag är säkert kär i dig i hemlighet, eller kanske är det inte alls hemligt längre. eller så tycker jag bara att din blogg är läsvärd.

  Jag ber om ursäkt för allt som eventuellt haft Andersfientliga undertoner. Jag menade egentligen inte det så och förstår inte alls varför du reagerar så starkt. Såg bara möjligheten att göra dig lustig kanske?

  Vad gäller 76 och 78 grejen har jag ingen bra förklaring men jag förstår inte varför det var så hemskt att jag skrev det heller. Om det är det faktum att jag viktigpettrar mig betyder det ju egentligen bara att jag inte är varken bättre eller sämre än du som ju viktigpettrar dig hela tiden.

  När det däremot kommer till "Senaste kommentarerna"-affären kan jag förklara mig genom att ta upp några punkter.

  1. Rutan högst upp till vänster visade inte alls de senaste kommentarerna utan gamla kommentarer. Kan säkert bero på någon inställning i webbläsaren som jag inte begriper mig på (besitter inte ditt ändlösa tekniska kunnande) men problemet tycks isf ha varit tillfälligt eftersom det fungerar nu, också för mig.

  2. Jag skrev min kommentar såsom citerat men jag började på en fortsättning i stil med "förlåt ironiska undertoner. Jag hyser den största respekt för din IT-kompetens(eller vad man ska kalla det). denna kommentar är faktiskt ärligt menad som en hjälp." Vilket den också var. Därefter suddade jag det och tänkte "Äh det blir roligare med ironi om man inte ursäktar sig. Han kommer att svara och jag kommer att förklara." Men jag såg ju inte DETTA komma.


  3."den funktionen finns dumt nog inte i Blogger så jag snickrade ihop en själv". Erkänn att det låter som om man är lite stolt när man påpekar en brist hos någon eller något och sen säger att man minsann kan det som de inte kan genom att på sant handyman, Snickar Matte-manér säga att man har snickrat ihop det själv. Lite stolt.

  Vad din kuk beträffar ... äh, jag vet inte.

  Jag förstår inte heller att du inte uppskattar dina besökare och dess kommentarer. Det gör jag. Kommentarer är väl bra, sålänge de inte är rena personangrepp. Vilket de inte varit, väl? Eller?

  Skickar numret i ett mejl. Är det kuken@vemihelvete.se?

  SvaraRadera
 7. Ouff, nice finish där Aaron.

  SvaraRadera
 8. Aaron: Här gör man en tribute och så blir du putt. Surgurka!

  Fram tills nu trodde jag dock att du hade humor. Jag trodde fel.

  Yep, för dig är adressen kuken@vemihelvete.se

  SvaraRadera
 9. Jag är lite kär i helvetet... jag bor där...

  Jag vill också ha script! Snääälla... o du får va hur stolt som hellst.. det skulle jag vara!!! :D

  SvaraRadera
 10. Tribute?

  Humor = hån (vilket väl var det du ägnade dig åt, strängt taget)?

  Nåja, jag är ingen surgurka. Jag tänker fortsätta läsa. Kanske vara mer restriktiv med om/när/vad jag kommenterar men dock fortsätta läsa.

  SvaraRadera
 11. Vore det en äkta tribute kunde du ju ha bemödat dig med att åtminstone en gång länka till min blogg.

  SvaraRadera
 12. Aaron: Alltså allvarligt nu - varför är det ironi när du kommenterar mig, och hån när jag gör detsamma tillbaka?

  Du säger själv att du vässade ditt inlägg i tro/hopp att jag skulle kommentera det. Och det gjorde jag, om än inte där du trodde.

  Jag ogillar klyschor, men här kan jag inte komma ifrån att använda talesättet: Den som sig i leken ger, han får leken tåla.

  SvaraRadera
 13. Allvarligt: Du har en poäng, ska erkännas. Men jag visste nog inte riktigt vad det var för lek jag gav mig in i och fattade nog inte heller att jag gav mig in i den.

  Gränsen mellan hån och ironi i all vänlighet går nog någonstans mellan att överdriva betydelsen av en ton av stolthet och uppmana någon att skicka sitt nummer eftersom snoppen vill ringa. Eller så ligger definitionen av hån hos den utsatte (liksom vid kränkning).

  Mindre allvarligt: Det handlar också om storlek (i bildlig mening). Eftersom du uppenbarligen är en stor man så kan du ju vara lite försiktig när du ger dig på oss små som mest vill synas och höras och vara som du.

  Allvarligt igen: Jag uppfattade ditt inlägg som allt annat än en tribute. Kan hända missförstod jag din mening. Tack för gesten med länken; jag tror att mitt läsarantal kommer att mångfaldigas (så nu blir vi kanske 15-20 som läser min blogg).

  Kan vi släppa det där?

  SvaraRadera
 14. hahaha.. samma goa underh¨ållning här som vanligt .)

  peace out peps

  SvaraRadera
 15. Vet du, Aaron, det där med snoppen var inte så allvarligt som det kanske framstod.

  Jag hade på riktigt mitt eget namn inlagt som "Aanders (me)" med två A förut, för att slippa fickringa till andra. Det var helt och hållet den bokstavliga parallellen till ditt namn/nick som gav mig associationen. Så jag skrev det, läste det, och tyckte det lät kul.

  Jag vill inte att du ska försvinna härifrån. Och jag vill inte att du ska sluta kommentera heller.

  Här har du kardan!

  SvaraRadera
 16. Jo, jag är väl din brorson, senast jag kollade åtminstone. Får väl skicka mina kommentarer som Johan i fortsättningen då.

  SvaraRadera
 17. Nämen hej Johan! Kul att du kikade in!

  SvaraRadera
 18. Aaron med två A. Nu först fattade jag varför du skulle ha hans nummer.
  Knapplås? Större byxfickor? Mindre kuk? Lösningarna är många...

  SvaraRadera
 19. Aaron, lägg ned. Han är med mig nu.

  SvaraRadera
 20. Tack. Kikar väl in allt som oftast, men det blir inte så många kommentarer för min del.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg