Welcome to HELL

(Andra rubriken i rad på engelska ... försöker jag vara ball eller?!)

Som frekventa läsare kanske ser så har jag gjort en miniminipytteomdesign av bloggen.

Dels tog jag bort en del Blogger-element och sen justerade jag färgschemat lite. Framförallt har den nu fått en mörkare bakgrund.

Det gjorde jag enbart för att helvetet däruppe skulle stå ut lite mer. Se lite varmare och mysigare ut. Sådär så att ni ska längta tillbaka hit. Gång på gång.

Andra observanta kanske har lagt märke till att jag slutat med tramset att inleda alla rubriker med "Vem i helvete...". Och det var som att skutta ur en tvångströja kan jag lova!

Nåväl. Så här blev det iallafall. Vad tycks?


Kommentarer

 1. Jag tycker att den mörkare tonen runt är mycket fin. Hur ser det ut om du låter linjeringen från bildhuvudet upprepas ute i det gråa runt om?
  Blir det för plottrigt?

  SvaraRadera
 2. jag tänker genast på Helgon.net... lovely :)

  SvaraRadera
 3. bättre tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Jag tror jag gillade det bättre innan. Kommer inte ihåg hur det såg ut innan och skulle antagligen inte märkt vilka ändringar du gjort om du inte påpekat dem. Men något ser konstigt ut, antagligen bara för att det är annorlunda. Usch och fy för förändring! Sen tycker jag du ska i tvångströjan igen, ALLT ska börja med Vem i helvete..

  (Känner mig dessvärre tvungen att understryka att jag är ironisk, pga all dramatik som varit här sista tiden. Detta är dock ett undtantag.)

  SvaraRadera
 5. Hur använder jag en potatissticka?

  SvaraRadera
 6. jag tycker din blogg var bättre förut nån liten detalj känns fel, men du skriver fortfarande lika bra =) ny bild på profilen ser jag också, den var bra varken sämre eller bättre =)

  SvaraRadera
 7. Vindrickande är ju som jag förstått det återkommande i ditt Stockholm (liksom det var i Bellmans) så jag gillar illustrationen. Kommer på mig själv med att inte tycka att den mörka bakgrunden är lika behaglig som den ljusa var.

  Du lär f.ö. få en "Tribute to Aanders" så småningom. Du har som jag förutsett gjort underverk för besöksstatistiken.

  SvaraRadera
 8. Tack alla för synpunkter och kommentarer! Om nån lyckas identifera den där detaljen som känns fel så hojta till! Inte för att jag tänker ändra på den, men ändå.

  Att du tycker det är lite mindre behagligt här, Aaron, det klingar som ljuv musik i min öron! Nej, nu skojade jag bara.

  Ser fram emot Aanders-tributet förresten! En blogg-beef är aldrig fel! :-)

  F.ö. så är det julmust i glaset. Äkta hederlig gammal Bockens julmust, om än i Wasabryggeriers nytappning. Mmmm. Snart är det jul igen.

  SvaraRadera
 9. Tomten: Enkelt. Tryck upp den i änden på king Edward. Om han gör motstånd får han ligga ett tag till.

  SvaraRadera
 10. Jag tänkte: sidan tar längre tid att ladda nu. kan det stämma eller är min dator långsammare nu?

  SvaraRadera
 11. Aaron: Ja lite kan det faktiskt stämma. Inte för att den nya designen är tyngre utan för att den gamla var hostad hos resursstarka Google, där jag dessvärre inte kan lägga upp min egen.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg