Stackars lilla Adolf Hitler


Daily News berättar att paret Heath och Deborah Campbell från New Jersey, som tidigare figurerat i media efter att ha döpt sin son (mitten) till Adolf Hitler, har blivit fråntagna sina barn på grund av vanvård. För de har ett par till, nämligen systrarna JoyceLynn Aryan Nation (!) och Honszlynn Hinler Jeannie.

Det var väl inte särskilt överraskande att ett par som valt att ge sina barn sådana namn inte är lämpliga föräldrar. Men det är ändå bara så jävla sorgligt.

Adolf är äldst i syskonskaran med sina 4 år, så förhoppningsvis är det inte för sent att ge barnen ett värdigt liv där de får växa upp till normala ofördärvade människor.

Om de har tur, vill säga. Och inte hamnar i träsket barnhem - ny skitfamilj - barnhem ... osv.

Sen vet jag inte vad lagen säger i New Jersey, men man får ju hoppas att myndigheterna kan gå in och ge barnen nya namn också.


Samtidigt tänker jag på alla de barn i världen som misshandlas eller vansköts precis på samma sätt som lilla Adolf Hitler, men heter Isabell och Sam och Li och Malcolm, och aldrig får en sekunds uppmärksamhet i media.


Och jag tänker på folk som, på grund av religiösa eller andra idiotiska och okunniga skäl, motsätter sig homosexuellas rätt att skaffa barn. För att det skulle vara dåligt för barnet.

Begrunda hur mycket bättre syskonen Campbell skulle haft det med två kärleksfulla mammor eller två kärleksfulla pappor, istället för med skitskallarna Heath och Deborah.

Som råkar vara heterosexuella.

Vilket egentligen inte har ett dugg med saken att göra, förutom att ingen kan hindra dom från att avla av sig närhelst de vill.


Kommentarer

 1. Jag blir så arg så jag skakar i kroppen när jag tänker på vad det finns för idioter i världen som kan yngla av sig hus som helst och sedan behandla barnen som skit! Samtidigt som människor som har otroligt mycket att ge, av både kärlek och annat, inte får möjlighet till det för att de råkar befinna sig utanför samhällets norm. Usch och fy bubblan!

  SvaraRadera
 2. De va himla illa med lille Adolf, men det rättfärdigar ändå inte attt homopar "skaffar" barn tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Till anonym: Vad, enligt dig, hindrar två kärleksfulla människor från att kunna vara bra föräldrar bara för att de älskar någon av samma kön?! Vill du hellre se en liten pojk eller flicka dö av svält på gatan i Sri Lanka än lever gott med två mammor i Sverige? Eller att en annan liten pojk eller flicka dör på ett barnhem i baltikum i brist på närhet och värme än älskas av två pappor i Sverige?

  SvaraRadera
 4. anonym: Vad, enligt dig, "rättfärdigar" barnskaffande då? Att man själva kan producera ägg och sperma?

  SvaraRadera
 5. Håller verkligen med dig!
  Det borde nästan vara licens och ansökan på att få skaffa barn. Att få jobba med dem inom förskola kräver 3,5 års högskolestudier, men att få producera dem kan vilken idiot som helst göra. Tragiskt.

  Och att homosexuella par inte får adoptera barn tycker jag är pinsamt inskränkt och gammaldags. Varför skulle inte två män, eller två kvinnor, kunna ge ett barn lika mycket kärlek och trygghet som ett heterosexuellt par? Helt sjukt.. Och det finns så många barn i världen och inte har några föräldrar och bor på barnhem.
  USch, jag får ont i hjärtat när jag tänker på det.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker heller inte att tre människor av samma kön ska få skaffa barn - hur mycket ägg eller sperma de än kan producera, hur mycket de än älskar varandra och oavsett barnen på Sri Lanka... Tycker ni verkligen det!?

  SvaraRadera
 7. Anonym: Vänta nu.... 3 människor av samma kön som kan producera ägg och sperma!? Hur får du ihop det? Och varför 3? Och varför inte? Och varför är alla homofober anonyma här? För lata för att ens hitta på ett namn?

  SvaraRadera
 8. Synonymen "Anonym" bör inte ha rätt att uttrycka sig alls, för det är ju kränkade för oss som har ett namn. Eller vänta nu, Hmm...

  SvaraRadera
 9. Man bör beakta att det Hitler var inne på var att bestämma vilka som ynglade av sig och vilka som inte var önskvärda som föräldrar. Man gör nog bäst i att låta alla skaffa barn och sen kan man placera om barn som far illa (eller som löper stor risk att fara illa).

  SvaraRadera
 10. Men Anders, nu är du väl inkrökt: vad har att skaffa barn med homofobi att göra? Pro secundo, vad var det för utfall om anonymitet? Du låter som Torbjörn Sassersson!

  SvaraRadera
 11. Anonym (den senaste):
  1. Jag kallar alla fall av diskriminering mot homosexuella för homofobi. För det är ju precis vad det är.

  2. Det finns ett alternativ här till höger som heter Namn/URL. Där kan man få vara anonym under vilket alias man vill. Med fördelen att det då går att skilja er åt i diskussionen. Det var bara det.

  Torbjörn Sasserson hade jag aldrig hört talas om. Men en googling säger att han är nån slags lurendrejar-spågubbe. Sådana förebilder hava vi icke.

  SvaraRadera
 12. Det kom ett mail till mig, signerat Torbjörn Sassersson. Han tycker att han omnämns i dessa kommentarer i lite taskiga ordalag, och ber mig ta bort kommentarerna.

  Radera vill jag inte göra, men jag reviderar gärna min kommentar.

  Jag minns inte idag vad jag googlade fram då som fick mig att kalla Torbjörn Sassersson för en lurendrejar-spågubbe, kanske var det hans misslyckade fjärrskådar-test i TV, kanske var det nåt annat. Jag har ingen kunskap om hur uppriktig Torbjörn är med sina påstådda förmågor, så jag har inte rätt att kalla honom lurendrejare. Jag tar tillbaka det och vill istället säga följande:

  Torbjörn Sassersson är en parapsykologi-förespråkare som själv säger sig kunna göra utomkroppsliga resor (astralresor). Han drev webbtidningen Soul Travel Magazine, och förekommer flitigt i sammanhang kring 9/11-konspirationsteorier och i vaccinmotståndarsammanhang.

  Torbjörn Sassersson är, givet ovanstående, en sådan som lite elaka skeptiker tenderar att kalla "foliehatt".

  SvaraRadera
 13. Intressant att Sassersson hört av sig till dig. Han försöker ju få bort googleträffar på sitt namn i skeptikersammanhang. Nu tror jag bestämt att det får omvänd verkan - igen. Det lär ju bli en träff till...
  Passar på att lägga in lite keywords (hoppas de ger googleträffar): Garvarn, Garvar'n, oyster, skeptic, skeptiker, polisanmälan

  SvaraRadera
 14. Var inte insatt i vem Torbjörn Sassersson var, men kände genast igen debatten kring hans medverkan i Spökprogrammet på TV4. Satt och googlade lite kring honom, och drar en helt egen slutsats att han numera försöker satsa på sitt produktionsbolag. Att Topp 10 sökträffar på Google mer eller mindre smutskastar hans person är nog en last i ett sådant scenario.
  Tyvärr hänger ett idogt bloggande kvar på internet värre än när att det slinker ut lättklädda bilder, så om nu Torbjörn vill göra sig kvitt sitt intenet-förflutna är det nog enklare för honom att byta efternamn.

  Till ämnet, eller i alla fall i närheten av detta. Vissa religiösa rörelser har en tro att Homosexualitet är en sjukdom, som går att bota.

  Om vi hypotetiskt säger att vetenskapen lyckas hitta orsaken till homosexualitet. Jag skapar ett exempel för att illustrera ett dilemma.
  Man kommer fram till att avsaknaden av ett hormon i tidiga puberteten orsakar homosexualitet hos en individ. Hormonet kan dock tillsättas vilket förhindrar utvecklingen, Dock kan bara avsaknaden spåras i början av puberteten.

  Frågan är, hur skall man förhålla sig som förälder till test av detta samt om man får reda på att ens barn saknar detta hormon, och hur skall samhället förhålla sig till test och behandling. Hur skulle en 12-åring resonera om han/hon ställdes inför ett val? Skulle han som omyndig få välja själv?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg