Välkommen till 2009

Hello darlings!

Då har vi alla vaknat upp i vardagen igen. Ett år närmare döden. Förunderligt.

Mitt nyårslöfte blev att inte börja röka i år heller. Cigaretter alltså. Detta eftersom det är äckligt, dyrt, skadligt, fult och inte kul för fem öre.

Jag tror jag kommer klara det. Har klarat det i dryga trettio år redan så oddsen är goda.


Apropå nyårsafton: Är inte folk med raketer jävligt dumma i huvet?

Hur mäktigt vore det inte om himlen fick vara mörk och tyst tills tolvslaget. Nedräkning. ... 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - BOOM! Plötsligt lyser hela skyn upp av fyrverkerier. Överallt på en gång.

Men raketfolket kan inte hålla sig. Det smäller och blixtrar hela jävla kvällen. Vid tolvslaget sker inget crescendo, inget klimax. Kanske en liten ökning. En fjutt här och var. Men det är allt.

Vissa menar att det är barnen. Några ska i säng tidigare än 12 och andra är för otåliga. Men vafan, det är ju pjäser i 1000-kronorskalibern som smäller av. Inga små häxvisslor och stjärnfjuttar och sånt som knappt når över takåsarna.

Nä, det är nog trots allt vuxna korkade människor utan nån som helst känsla för feeling som brassar loss.


Från det ena till det andra. Jag råkade se reprisen på Körslaget igår. Det förbryllade.

Inte det faktum att programmet inte hade ett skit med körsång att göra, utan Gry Forssells tuttar.

Om man nu råkar ha löjligt stora bröst, varför ser man det nödvändigt att trycka upp och ihop dem så till den grad att klyftan ser ut som ett litet pennstreck draget med linjal. Och därefter klämma in sig i en lågt skuren klänning med för litet bystmått som istället klyver hela rasket horisontellt!?!

Det Gry gick omkring med var ingen byst. Det var en stjärt. Fattades bara en viss behåring och det hade varit skitspringan på en rörmokare på huk under diskbänken. Dead on.


Till slut måste jag bara berätta att jag har köpt en diskmaskin. På blocket. En tjej ett stenkast bort som sålde en fin bänkmaskin för 1500 spänn.

Ni förstår väl vad det här innebär? Den tid jag tidigare lade på att diska kommer jag nu lägga på att blogga.

Vi snackar två timmar var fjortonde dag. Håll i hatten, läsare.


Kommentarer

 1. Hej!

  Ville bara säga "Amen" till ditt inlägg om raketerna på nyårsafton. Det som förundrar mig mest är de som skjuter av en massa raketer på dagtid, innan det ens blivit mörkt! Hur mycket kan det klia i fingrarna egentligen?
  Jag skulle faktiskt vilja träffa en sådan person för en kortare intervju kring hur tankarna går (eller inte går) i raketskjutningsfrågan. Det måste röra sig om något som jag inte lyckats tänka ut.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med. Men jag tycker att allt pangande är roligt, så mitt förslag är att köra med helt vanliga bomber innan tolvslaget, sen på tolvslaget övergår vi till fyrverkerier för att vid ca 00.15 återgå till bombandet.

  SvaraRadera
 3. Jag såg också på "Körslaget", åtminstone en liten del, bara så mycket man får se vad fröken Forsell har på sig. För det är det som är hela behållningen. Körerna intresserar mig inte, men kläderna... Jisses. Förra avsnittet trodde jag hon var gravid, nu var hennes bröst tillplattad så i profil såg det ju helt sjukt ut.
  Jag kan knappt bärga mig till onsdag, då hon styr och ställer i Grammisgalan...

  SvaraRadera
 4. gry Är gravid, lotta

  SvaraRadera
 5. Där jag bor börjar man smälla raketer och skit två veckor innan nyår. För vem?

  SvaraRadera
 6. I mitt liv tänds alltid raketerna vid fel tillfällen. Antiklimax.

  SvaraRadera
 7. Blää för raketer.
  Har en 10 månaders hund som fick uppleva nyår för 1-a gng.
  Ett himla planerande blev det med utegång för att man börja smälla redan vid 21-tiden.

  Btw.Gry är gravid.
  Såna bomber brukar väl hon inte ha annars.Eller?

  SvaraRadera
 8. Ok, det förklarar saken, men hennes kläder är ändå underhållande... :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg