Vem i helvete blir inte upprörd, del 2.

I fjol skrev jag om Kent Lindberg och hans Facebook-grupp DÖDSSTRAFF TILL PEDOFILER.

Kikade in där igen och ser att gruppen har växt till 15 432 medlemmar. Och man skräder inte orden:
"Dom ska våldtas å torteras på Dr.Mengele's egna lilla vis!"

"Detta sak ske i ett gamlt skul: Sätt fast kuken i ett skruvstäd ta bort veven, ge dom en gamal utsliten kniv, inget vass alls den ska inte ens gå att skära alls med nästan. Tände eld på skulet, enda sättet att komma därifrån är att skära av kuken :D"


"I såna har fall är det synd att Sverige inte har döds straff. Vi får väl införa offentlig kastrering utan bedövning. (Deras offer fick väl ingen bedövning?) tattuera in ped. i pannan på dem."


"Kapa picken och stoppa den i munen på dom så dom kvævs långsamt"


"Skulle jag fåtag i en sån jävel som går på barn, då solle jag släpa den fan efter bilen genom hela sverige om det behövs, sen skulle jag låta hundarna skita på hen fan också."


"DÖDSSTRAFF ärför milt!! De skulle hängas upp och ner i familjelyckan!! och toteras till döds!!"

"Vi borde skänka en slant i månaden till dem som sitter i fängelse för att ha dödat pedofiler."


Javisst, självklart ska vi ha tortyr och dödsstraff i en demokratisk stat år 2009. Inget daltande. Klart vi ska kastrera asen och tortera dom till döds.

Och de här barnen som utsätts för övergrepp, en del vet man får psykiska men av det. Vissa så till den grad att de senare själva begår övergrepp. Sånt kan vi inte ta. Då får vi ta och kastrera asen och tortera dom till döds. Och samma sak givetvis med deras offer om de skulle börja bete sig skumt. Kastrera asen och tortera dom till döds bara. Tjopp tjopp.

Sen kan vi ha myskväll. Tacopaj och några glas Chill Out. Så där härligt som vi kan ha i vår trygga, fina, nya värld!Jävla idioter.


(Läs gärna mitt förra inlägg i saken här.)Kommentarer

 1. Tack!
  Sjukt bra skrivet, speciellt avslutet.

  SvaraRadera
 2. Verkligen trevligt tonfall de har i den där gruppen. Och vad duktiga de är på att stava!

  SvaraRadera
 3. otäckt är vad det är...så mycket hat.

  SvaraRadera
 4. De gör verkligen ett intellektuellt intryck ...

  SvaraRadera
 5. Word, dude!
  Vet ett helt gäng som gått med i gruppen bara för att argumentera emot alla spån.

  Någon av dem har noterat att det är ett anmärkningsvärt dåligt språk i märkligt många inlägg.

  Kan det vara så att det är illiterata (Stavade jag fel på det? Det vore ju kul isåfall) spån utan utbildning och/eller förstånd som är med?

  SvaraRadera
 6. Instämmer. Man ska också komma ihåg att det är skillnad på pedofiler och de som begår övergrepp på minderåriga. Pedofili är en sexuell läggning. Det sägs att de flesta med den läggningen kan behärska sig och inte begår övergrepp (precis som att de flesta som tänder på vuxna inte heller våldtar, även om en och annan feminist tror att alla män våldtar).

  De som begår övergrepp mot barn (eller för all del vuxna) har jag liten för att inte säga ingen sympati för. Skulle någon våldta min treåriga dotter skulle jag förmodligen ha lust att göra allt som den grupper föreslår om jag får tag på den jävel som gjort det. Dock hoppas jag att jag skulle kunna behärska mig.

  Men även om ett brottsoffer kan känna hämndbegär så får inte ett demokratiskt samhälle förfalla till sån idioti. Däremot ska samhället i möjligaste mån säkerställa att en som begår övergrepp (och är dömd efter riktiga bevis) aldrig får en chans att göra om det. Om man löser det med behandling, inspärrning, kemikalier eller annat måste få variera efter varje enskilt fall.

  SvaraRadera
 7. Håller med dig, helt och hållet!

  SvaraRadera
 8. Detta bevisar bara hur rädslan för någonting får människor att bete sig som hatiska puckon. Enligt min mening så är man antingen för eller emot dödstraff (kan väl tillägga att jag är emot det). Det håller inte riktigt att tycka att det är okej för "vissa" typer av människor som begår grova brott. Men alla har ju samtidigt rätt till sin åsikt. Jag önskar bara att folk ville tänka efter liiite mer innan de skriver såna grejer öppet på nätet.

  SvaraRadera
 9. Lustigt att det bara är folk här som "sympatiserar" med pedofilerna. Kan hända att svenska folket är kappvändare också?

  Folk kommer -alltid- ha ihjäl varandra oavsett. Stryper sina flickvänner, dränker sina barn, släpper atombomber över städer. Och hade något pedofilsvin gett sig på min framtida son/dotter så hade jag utan att tveka sett till att han hade lidit för det så det räcker och blir över. Så om vi nu har konstaterat att folk har ihjäl varandra så kan vi lika gärna ta ut aggressionerna i reptilhjärnan på samhällets avskum. Hur mycket vi än vill sitta på våra moralhöga hästar och påstå att vi KAN vara mer civiliserade än så, så kommer det aldrig att bli någon utopi av det hela för det.

  Så jo, jag är nog alldeles för att ha ihjäl krypen. Och andra kryp också. Hur detta skulle ha med min utbildning att göra (som många moralkärringar här i kommentarerna är snabba att påpeka), faller sig extremt ologiskt för mig då man oavsett utbildning och kunskap kan ha olika ÅSIKTER. Och ska vi börja lära ut åsikter, ja då har vi nazityskland all over again.

  SvaraRadera
 10. Madde: Jag tror inte du läst någon av de 8 kommentarer som var före dig. För varifrån kommer annars iden att "det bara är folk här som "sympatiserar" med pedofilerna"?

  Den ende som uttryckt sympati med pedofiler är jag och de enda pedofiler jag kan känna sympati med är de som inte begår brott, dvs de som runkar till bilder i Elloskatalogen men inget mer.

  De som begår övergrepp på barn är det ingen som uttryckt sympati för. Bara för att man inte vill mörda och/eller misshandla okända människor så betyder det inte att man sympatiserar med dem.

  SvaraRadera
 11. Har läst dina inlägg nu ett tag, och måste bara säga att Magnus Ugglas "nummer 1" är väldigt mycket DU ^^

  SvaraRadera
 12. FY FAN va bra!

  Keep it up!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg