28 maj 2009

Apoliva. WTF?

38 kommentarer:

 1. TACK! Jag fick rysningar när jag såg den där reklamen. Bruden är grymt otäck och jag satt bara o väntade på att hon skulle morphas klart till nåt monster... Fattade ingenting. Fick ingen köplust direkt, snarare olust.

  SvaraRadera
 2. verkligen helskum reklam.
  Har den ett budskap eller fick de bara frispel på reklambyrån efter att ha haft skräckfilmsmataron?

  Skumt är ordet...

  SvaraRadera
 3. Tack! Känns så härligt att fler än jag reagerade på den här idiotiska reklamfilmen. Undrar vilken firma som fick uppdraget? Kanske man skulle ringa dit och erbjuda sina tjänster, de verkar ju vara i behov av lite hjärnceller.

  SvaraRadera
 4. Ja, jösses - det är en av de sämsta reklamfilmerna i historien. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.
  Jag tror INTE att försäljningen ökar, snarare tvärtom. Jag blir bara skrämd.

  SvaraRadera
 5. Tänkte svara här för jag vet inte om du återvänder till min blogg hö,hö!

  Det är grymt kul att det var första gången för denna blogg att hamna i tryck. Tyckte det var passande att ta med en förbannat bra blogg som denna min första gång på tidningens blogg-avdelning. Ha det gött!

  SvaraRadera
 6. Men alltså. Ni reagerar ju. Vad är det ni inte fattar?

  SvaraRadera
 7. Anonym: Om man reser en 3-meters ståkuk på Sergels torg som det står "Drick påskmust" på - är det bra reklam?

  Man brukar säga att relevans är ett av kriterierna för god reklam (åtminstone påstod man det när jag var i branschen för några år sedan). Men det kanske har ändrats...

  SvaraRadera
 8. Ja verkligen det var min reaktion också!

  SvaraRadera
 9. Ni glömmer inte apoliva i alla fall. Och berättar om reklamen för era vänner? Kalla det bra reklam eller dålig, den fyller sin funktion.

  SvaraRadera
 10. För övrigt så är tänket bakom Apoliva att inte fokusera på typisk skönhetsproduktsreklam med glada supermodeller som sitter och ljuger om att det är det enda dom använder. Apolivas fokus är att bygga varumärkets grund på sitt skandinaviska ursprung.

  SvaraRadera
 11. Hon är ju riktigt otäck den där reklamdamen... Det ärlite häxa över henne. Fast det är ju häxbrygder som säljs på Apoteket, så i och för sig... Kanske nån mindre framgångsrik biomedicinare de hittat på AstraZeneca?

  SvaraRadera
 12. jag har bara en sak att säga, flickan är jätte vacker och visor är fina. skandinaviskt javisst!

  SvaraRadera
 13. Andreas: Det låter som du sitter på insiderinfo om Apolivas reklamsatsning. Har du möjlighet att utveckla kopplingen mellan filmen och det "skandinaviska ursprunget"?

  SvaraRadera
 14. Anders: Insiderinfo och insiderinfo, har stått i Resume bland annat.
  Kopplingen förstår jag att man ser som svag, men i filmen så skiftar vädret utefter säsongsskiftningarna som vi har i vårat avlånga land, och vill väl tala för att deras produkter är framställda för att passa svensk hud som utsätts för svenskt klimat.
  Är Forsman&Bodenfors som ansvarar för Apoliva-kontot.

  SvaraRadera
 15. Andreas: Jorå, väderskiftningarna och den vemodiga visan... så långt är jag med.

  Men man vill ju tro att det även finns nån tanke bakom att man ljussatt och efterbearbetat så att ögonen blir två svarta hål och huden tar nyans av kallnat lik. Och ger hela härligheten ett stick av blå-blasksvart.

  SvaraRadera
 16. Fick samma koppling första gången jag såg den, undrade verkligen vad det skulle bli reklam för...

  SvaraRadera
 17. Anders: Det är nog en fråga du får vända till produktionsbolaget och ADn. Finns säkerligen en bra förklaring, men jag undrar detsamma.
  Vem vet, kanske vill skapa ett intryck av att svenskar är halvdöda människor...

  SvaraRadera
 18. Tack för att fler känner precis som jag. Häxvarning. Läskig modellmänniska .......

  SvaraRadera
 19. LOL..Precis vad jag tänkte när jag såg den reklamen..hon ser helt gaaalen ut!

  SvaraRadera
 20. "hon" ser ju exakt ut som en man, har suttit och grubblat på vad det är med henne som ser konstigt ut och sen slog det mig. Det är fan en man, tänk bort det långa håret och sen sminket

  SvaraRadera
 21. Det ska fan till att göra reklamfilm när folk är idioter.

  SvaraRadera
 22. Helt underbar reklam ju! måste ha tag i låten.
  snyggt filmad är den!!

  SvaraRadera
 23. Absolut vidrig. Byter alltid kanal så fort jag ser åbäket.

  SvaraRadera
 24. Avskyr reklamen, kommer aldrig någonsin köpa en Apoliva produkt enbart pga att jag hatar reklamen. Fattar inte hur dom som gjorde den tänkte?? Nåja dom ångrar sig nog nu när halva sverige hatar Apoliva! =)

  SvaraRadera
 25. Det gör nog inget när den andra halvan tycker den är fantastisk

  SvaraRadera
 26. Bra reklam! vacker kvinna, vacker röst.

  SvaraRadera
 27. Herregud, har stört mig på den reklamen så länge, varje gång jag sett den har jag tänkt för mig själv, "nu måste jag kolla upp detta på internet, ja menar va fan är detta". Men helt ärligt, jag mår riktigt illa när jag ser den

  SvaraRadera
 28. Samma här! Fan va otäck hon är!
  Fattar inte att någon valt henne som model, apoliva kan ju själva inte sett reklamen innan avtalet blev påskrivet. Sämsta ever!

  SvaraRadera
 29. Jag brukar byta kanal innan hon kommer ut ur TV:n och stryper en...

  SvaraRadera
 30. Ja den som klurat ut den här reklamfilmen måste vara ett geni (jag fattar inte ett dyft anser mig vara normalbegåvad)Nä de måste vara idioter och borde spakras direkt ,och ansvariga som släppt igenom skiten skämmas duktigt.

  SvaraRadera
 31. Tror hon jobbar som modell den där tjejen, men är scary as hell i den reklamen blev lite mörkrädd efter första gången jag såg den.. helt ärligt :S

  SvaraRadera
 32. Tänk om vore lite mulligare, klädde av sig och sjöng en av bordellmammans visor, då fan blev det nog en otrolig försäljning av Attlida

  SvaraRadera
 33. De som blir rädda är nog folk som sett för mycket skräckfilm. Själv njuter jag av den udda filmen och den vackra musiken. En av få reklamfilmer som inte får mig att zappa.

  SvaraRadera
 34. Hon är rätt söt faktiskt men hon har inga ögonbryn så hon ser ju rätt udda ut. Skulle passa för en roll i sagan om ringen eller nåt.

  SvaraRadera
 35. Ja ja, skaffa er ett liv! sitta och reta upp er på reklam, jag undrar om någon kommer ihåg "United color of benetton" den reklamen var vidrig men mycket mycket säljande. även om den var helt irrelevant till produkten, men jag kan hålla med att hon ser läskig ut, men ljussättning kan göra mycket för hon är egentligen ganska vacker, likaså låten /// J

  SvaraRadera
 36. Snygg och sexig är...fattar inte vad ni klagar på.

  SvaraRadera
 37. Hon borde anställas i en skräckfilm inte i reklam
  det vore rätt vore rätt yrke för henne.
  Hon förstör bara för apoliva ,folk blir ju avskrämda av henne!

  SvaraRadera
 38. Jag stängde helt sonika av tvn när den där JÄVLA reklamen kom på tv. Fy helvete.

  Jag hatar nämligen odöda demoner som besatt små flickors kroppar, så de små flickornas kroppar får torr hy. Sen att hon är pisseblöt i reklamen förtäljer inte historien.

  SvaraRadera