Fredagsfundering

Läser att närmare en miljard människor (pojkar och flickor) i världen är omskurna, dvs har fått delar av sitt kön bortskuret. Och jag slås av tanken:

Är det inte lite konstigt att de som tror att Gud har skapat oss människor är de som är mest benägna att ändra på hans originaldesign?


(Fler inlägg om religion finns att läsa här.)

Kommentarer

 1. Jag tycker även det är märkligt att om nu gud försett oss med en kuk och en fitta så kommer det förståsigpåare som inför olika slags begränsningar i själva användandet. Jag menar, inget annat organ har ju fått sådana restriktioner.
  "Du skola stoppa fingrarna i öronen tills du gift dig med din make/make"
  "Synd äro att lyssna på andra"

  Varför ska just könsorganen vara undantagna? Ja, det är med dom vi skapar avkommor, men vad fan... det är ju hela poängen med fortplantningsförmågan.
  Gud har ju i stort sett skapat en evighetsmaskin, så han borde ju vara jävligt nöjd om människan höjer prestandan och ynglar av sig utav helvete.
  Jag vet att jag svor mycket i inlägget. Det gjorde jag med flit.

  SvaraRadera
 2. så jävla sant, både kommentaren o den du skrev (Y)

  SvaraRadera
 3. Så sant, och så klokt! All stympning av levande varelser såväl själsligt som kroppsligt är fasansfullt!

  Vilka grymheter har inte genom historien begåtts i religionens namn, sen må man sitta i USA och säga: "God bless America" eller leva i en grotta i Afghanistan...lika vidrigt vilket som.

  Jag svär inte för ovanlighetens skull, det gjorde Bilson i stället!

  SvaraRadera
 4. Bilson. Djur har också resriktioner om att stoppa könsorganen i varandra. Tror religion bara är en undanflykt för att inte ligga med dig. :)

  SvaraRadera
 5. Anonym som svarade Bilson.
  Engelska wikipedia, Dolphin, CTRL+F, Reproduction and sexuality, andra stycket.

  Sedan samma källa, Homosexual behavior in animals.

  Jag tror inte riktigt djuren och bibel finlirar på samma villkor. Sen är de ju en ganska fin tanke att samtliga djur autoinkluderas i himmeln då de tydligen ska kunna bibelns värderingsmörja utantill.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg