Domedagsprofeten Carola Häggkvist

Carola Häggkvist i Haiti (faksimil från Aftonbladet.se)
Aftonbladet skriver idag om Carola Häggkvist som har åkt till Haiti för att visa sitt stöd för de katastrofdrabbade. Hon vet varför jordbävningskatastrofen som dödade 150 000 människor hände:
– Det står i Bibeln att det här ska ske i sluttiden. Jag vill inte vara någon domedagsprofet på något sätt men det överraskar inte oss troende att det sker katastrofer och krig. Jag tror på Guds ord [...]

Är det här tidens slut, menar du?

– Tidens slut kan vara väldigt länge, det kan vara flera hundra år. Vi har ju funnits här en stund.

Så är det här början på slutet?

– Inte just det här. Det har faktiskt börjat för ganska länge sen. Det är inget konstigt, det vet ju alla. Vi har ju en film som heter ”2012”. Jag menar, det är ju inget konstigt med det.

Carola, här kommer några fler filmtips: Dum & Dummare (1994), Bad Taste (1987), Dogma (1999) och kanske framförallt, Religulous (2008).

Kommentarer

 1. Hur vore det om Carola tog och drack en stor kopp med håll käften?

  SvaraRadera
 2. Det ska vara Aftonbladet för att ens rapportera en sån här grej.. behöver inte säga något dumt om Carolas uttalade, det har hon ju fixat själv så himla fint!

  SvaraRadera
 3. Ja, herregud! Vad säger man? Man blir mållös!

  SvaraRadera
 4. Det som egentligen skrämmer mig med det här uttalandet är inte att Carola pratar strunt för den kvinnan har lika mycket hjärna som min parakit. Det som skrämmer mig mest är antalet vilseledda (läs: religösa) människor det är som har skrivit i kommentarerna på aftonbladet...

  SvaraRadera
 5. Det som skrämmer mig mest är att folk besöker Aftonbladets hemsida.

  SvaraRadera
 6. Birger Buks2010-02-05 11:35

  Vem i helvete är du på VoFs forum?

  SvaraRadera
 7. Jag har nästan slutat bry mig om folk som Carola och hennes anhang, men bara nästan. För jag blir så skrämd av att det faktiskt finns de som tar henne på allvar, och att de också skulle kunna kläcka ur sig sånt här trams och tro på det på allvar. Å andra sidan skrämmer religiösa människor mig, jag har inte mött många som faktiskt kan tänka själva.

  SvaraRadera
 8. Hoppas du får en trevlig fredagskväll:)

  SvaraRadera
 9. Hmmm, jag trodde också Anders höll till på VOFs forum, det finns ju några Anders där, men han dementerade det indirekt här på kommentaravdelningen i fjol...

  SvaraRadera
 10. Jodå, jag hamnar på VOF-forumet ibland via Google osv. då man diskuterar vissa ämnen jag intresserar mig för. Dock har jag inget konto där. Varför undrar ni? Har det diskuterats Carola nyligen?

  SvaraRadera
 11. Jo.
  Carola på VOF:
  http://www.vof.se/forum/viewtopic.php?f=35&t=11406

  SvaraRadera
 12. Hej, Carola har rätt..Tro eller inte tro..Islam har talat mycket om den här dagen...Islam har beskrivit den också..Den dagen är lång och vacker och underbar ..Man ska fräffa sin God..Alla döda vaknar, alla biunda öppna ögon, alla sjuka blir friska, alla gravida kvinnor får missfall, hav och berg röra på sig...

  Ser de hur alla djur arbetar och funkar, sa Gud...Tänker de hur alla träd växer och ler, sa Gud..Ser de hur allt och alla lever och andas, sa Gud

  Den dagen kommer Jesus och Muhammeds barnbarn--almehdi-- till jorden- till Jerusalem..

  Jesus som bäbis talade till folk och sa : Jag kom från Gud, förklara Islam..Mariam Bent Aumran,Hette Jesus mamma Maria i Islam---Aumran-- är Marias pappa..Marias bror är profeten Mosses och den andra bror Haron...Araber och Jesuss och Marias folk (stora familj) är släkt..(kusiner)......!!

  Alla djur tittar på Guds ljus på den sista dag på jorden..Solen försvinner och vinden blåser..

  Jag ska vara med min Gud idag, sa Jesus..Gud, förlåta de ,de vet inte , sa Jesus..

  Var är Jesus nu??.Var är Mariam nu??..

  Gud, förlåta mig, Gud ,hjälper mig, Gud, älska mig. Jag kommer till dig. Gud, Förlåta min mor och far ,ta hand om de, låta de vara i din paradis..

  Tack Gud, du har skapat allt och alla, Gud tar allt och alla..

  Mosses , Jesus och Muhammed har bevisat att Gud finns. Tro eller inte tro.

  Gud förlåter och förlåter..Be om förlåtelse och du ser att Gud ska hjälpa dig och älska dig..

  OBS, Sura -al infitar 81- och -altekwir 82- i Islam -koranen förklarar en del..Tack ..MVH och Gud ska vara hos er.

  SvaraRadera
 13. Amer Al Blablabla.
  Uppenbarligen bryr vi oss inte ett skvatt.

  SvaraRadera
 14. Hörru Amer, varför har du 4 bloggar där du skriver exakt samma obegripliga skit? Och varför skriver du att du följer dina egna bloggar? Och om du nu gör det, varför bara två av dom? Vad har dom andra gjort för ont? Dom innehåller ju ändå samma smörja.

  SvaraRadera
 15. Konstigt att Carola alltid innfinner sig på platser när det händer katastrofer ..Men är vell ett sätt att bli ihåg kommen ,hamna i media ,bli diskuterad och framför allt kunna sprida sin tro ...Men har människan inget vettigare att göra än att resa och ge så absurda dumma uttalanden ......Patetisk är vad hon är !

  SvaraRadera
 16. http://www.rapture-orphan-rescue.com/index.html

  SvaraRadera
 17. Dogma är ju bara för skön. Favoritfilm. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg