10 februari 2010

"Vem i helvete" är försvunnen från Bloggar.se. Igen.

En tid efter starten av Vem i helvete, 2007, så försvann bloggen ifrån portalen bloggar.se.

På ett eller annat sätt hade jag lyckats falla i onåd hos skaparen Johan Larsson, så till den grad att han valde att plocka bort Vem i Helvete. Jag meddelades inte.

Då, 2007, var min blogg ännu mindre och obetydligare än nu, och förlusten av en stor källa till inkommande besökare slog hårt.

Efter en hel massa mailande till Johan var jag så med igen. Jag fick det något besynnerliga svaret att han inte kunde se några inlänkar. Whatever. Frid och fröjd var det iallafall.

Tills nu.

Återigen är nu Vem i helvete borta från bloggar.se.

(Testa tex här: Carola Häggkvist - PETA
Min bloggfeed, alltså den som skall indexeras hos bloggar.se finns på http://www.vemihelvete.se/feeds/posts/default komplett med tags, alltså ämneslänkarna till bloggar.se. Jag kan inte se nåt fel på feeden. Jag kan heller inte se nåt fel på min pingning: http://nyligen.se/blogg/np4qm3)


Ingen förvarning. Ingen anledning given. Nu var tappet i besök inte lika markant, och jag vet därför inte exakt när det här hände. Men borta är länkarna och samtliga mina taggade ämnen. Och det känns väldigt tråkigt. Det är ändå en av de största svenska bloggportalerna vi talar om.

Jag mailade till Johan med frågan för en vecka sedan. Inget svar. Jag skickade just samma mail igen.

Funderar lite på vad problemet är. Vadan detta agg? Är Johan scientolog? Homeopat? Mormon? Antroposof? Flöjthealer, kristallterapeut, stå-i-vägen-entusiast eller guacamole-mix-tillverkare? Jag vill så gärna veta vad det är för beef vi har, Johan!

Då jag precis har skickat ett mail igen så kommer jag vänta ett par dagar till på svar.

Kommer det då fortfarande inget så får jag lov att be er om hjälp, kära läsare. Om jag författar ett mail, hjälper ni mig att skicka det till Johan då?

11 kommentarer: