Dessa eländiga exploderande erotikbollar ...

Inatt drömde jag konstigt. Jag var i en trädgård eller park och plötsligt var det, gissar jag, en erotikmässa där. På ett bord låg otroligt färgglada gummimojänger i de mest förbryllande former.

Jag stannade vid en ... typ .... boll ... med någon sorts vulva på ovansidan och färgglada fransar runt omkretsen. Undrar om den inte var lite självlysande också. Där den låg, på typ ett tårtfat, i solskenet. Helt bisarrt.

Minns att jag tänkte "kan det vara nåt att ha det där?" och plockade upp den.

PANG!

...så exploderade hela mojängen och blev till slamsor av gummi och fransar på marken.

"SHIT!" tänkte jag och konstaterade att jag förmodligen hade köpt den där nu. Lutade mig fram mot tårtfatet för att se om det stod nåt pris. Jodå: 3990 spänn. Fan i helvetes jävlar.

Sen minns jag inte om jag fick slanta upp eller om jag flydde fältet. Eller rent av vaknade.

Nu är jag är övertygad om att drömtydning är fullständigt pseudovetenskapligt svammel, och att drömmar snarast är av hjärnan slumpmässigt sammansatta minnesfragment.

Men det skulle ändå vara väldigt intressant att höra en drömtydares tolkning av den där! :-)


Kommentarer

 1. HAHA! Fantastiskt bra dröm!

  Typ som när jag drömde att jag VAR Bamse, och simmade ner på botten av en sjö för att hämta skalpeller till pappa. Skalpellerna hittade jag när jag slog sönder en buske som växte på botten. Great success!

  SvaraRadera
 2. Flesh Blast kanske den borde heta.

  SvaraRadera
 3. Haha, "Flesh Blast". Underbart! Explosionen var en feature! :D

  SvaraRadera
 4. Haha! Har du varit på en dejt nyligen? Kanske säger nåt om tjejen du var ute med, eller förhållandet du har "It's gonna blow up in your face" Äh, jag vet inte... jag drömmer drömmar om inbrottstjuvar som jag misshandlar och sen med lätthet kastar ut i trapphuset (för det är ju ett jäkla sätt att bryta sig in hos mig när jag ligger och sover. Och vakthunden satt och tittade på bara...)

  SvaraRadera
 5. Hmm... Nåt som först verkar lockande och som om det kan ha potential att få en att må bättre, men som visar sig mest vara tom luft och vars enda permanenta verkning är ett stort hål i plånboken - låter lite likt de kvacksalverier som du gärna korstågar mot?

  SvaraRadera
 6. Fader Freud skulle nog dra till med något om att du, omedvetet, fruktar att något som för dig känns annorlunda och främmande ska skena ur sin kontroll och att det antagligen kommer kosta dig en hel del. Kan även vara ditt "Id" som försöker få sin vilja fram!

  Jag drömde i natt om att jag hoppade runt på en brygga/hamnplats någonstans i världen, helt näck, och slog en Absolut Vodka flaska i backen gång på gång och flaskfan vägrade att gå sönder. Hmm.. vad säger det om mitt omedvetna.. :P

  SvaraRadera
 7. I nio fall av tio drömmer jag att jag bekämpar zombies som har tagit över världen och att jag på något mystiskt vis är en överdängare på att använda automatkarbiner. Vad betyder det?

  SvaraRadera
 8. Det finns förslag om att drömmar är ett sätt att bearbeta intryck som gjorts under dagen på en mer undermedveten nivå.
  Jag har också hört att om man är vaken en längre tid, dvs får fler obearbetade intryck, så kompenseras detta med aktivare REM (vilket kan ses som ett argument för det första påståendet).
  Ytterligare ett vagt argument är att drömlös sömn har större sannolikhet att inträffa i anslutning till ett LSD-rus.
  Detta argumentet går ut på att man tar in saker direkt och bearbetar intryck på ett intensivare och djupare sätt under LSD's inverkan.

  Första gången jag hörde talas om drömlös sömn trodde jag att det var bullshit. Fick det förklarat som att det känns som att man blinkar och sedan har X antal timmar passerat.
  Det lustiga är att det hände mig veckan efter.
  Mina egna spekulationer om det går ut på att man i viss mån har någon form av tidsuppfattning så länge man har någon form av medvetande. En dröm är en form av medvetande, även om mitt medvetande inte befinner sig i den verkliga världen.
  Men plockar man bort drömmarna från sömnen så påminner det mer om medvetslöshet och man har absolut ingen tidsuppfattning.

  Det lustigaste med min drömlösa sömn var att jag hade en big ass klocka rakt framför mig. Jag stängde ögonen runt 06:00 och öppnade dem runt 12. Dock kändes det som att blinka.

  Men som sagt, detta är väl mestadels spekulationer och dylikt.
  Men spekulationen ger stöd åt att återkommande drömmar skulle bero på saker som inte är korrekt bearbetade.
  Jag antar att det sistnämnda låte väldigt bekant.

  Mvh, någon som gillar din blogg och går igenom allt xD

  SvaraRadera
 9. Typing some text, line 1

  Typing some text, line 3. Let's see if this will work.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg