19 juni 2010

15 kommentarer:

 1. Vickan passade bra på Wesslans ansikte

  SvaraRadera
 2. Vi utgår ifrån att du har införskaffat rättigheter till bilden, och kommer att återkomma i frågan utifall så inte är fallet.

  /Scanpix

  SvaraRadera
 3. Jag tycker "Scanpix" kan fara!

  SvaraRadera
 4. Det är också en fråga; hur gör man för att inte bli ruinerad genom att använda bilder i sin blogg? Om man har någon. Jag har dålig erfarenhet.

  SvaraRadera
 5. Oj, det blev lite dubbeltydigt där, jag menar att jag har dåliga erfarenheter av att publicera bilder utan att egentligen ha rätt till det. Fick väl egentligen skylla mig själv, men man läser så många bloggar som också använder bilder till höger och vänster och jag kan inte tänka mig att de köper rättigheter till dessa hela tiden. Därför blev jag lite förvånad när en fotograf kontaktade mig om en bild jag hade liggande på min blogg. De enda som läste bloggen ifråga var jag själv och sedan denne fotograf, så lite småaktigt var det allt.

  SvaraRadera
 6. Hahahahahaha! Förlåt, "Anonym", men "De enda som läste bloggen var jag själv och denne fotograf"... Hahahahahahaha....*Snyft*...

  Förlåt

  /Mattias

  SvaraRadera
 7. Anonym: Det är helt ok. Lite sorgligt var det kanske, men den var mest ett formexperiment, inte något opinionsbildande eller så. Jag är förvånad över att fotografen hittade den ö.h.t. men jag antar att hans bilder försetts med någon form av fingeravtryck eller annat som går att spåra. Vad vet jag.
  PS Jag råkade skicka förra inlägget utan att fylla i profil. DS

  SvaraRadera
 8. Förutsatt att "Scanpix" är Scanpix så undrar jag:

  Om ni förutsätter att jag har införskaffat rättigheter till bilden, varför lämnar ni kommentarer med mopsig ton i min blogg? Är det ett trevligt sätt att bemöta sina kunder?

  SvaraRadera
 9. Är det ingen som har reflekterat över likheten mellan Boxer-Robert och Daniel?

  SvaraRadera
 10. Snälla Anders, kan du inte morpha ihop en på deras kommande barn oxå när du ändå håller på?

  SvaraRadera
 11. Jag gjorde också en.

  http://www.pici.se/pictures/AfnJOHsKf.jpg

  SvaraRadera
 12. Kan nästan tänka mig att Daniel kan se ut något i den stilen om några år när plastikoperationerna satt in, och nästan att Victoria ser ut så, såvida hon låter bli plasten.

  Och ja, jag vet att Anders bara bytt plats på ansiktena.

  SvaraRadera
 13. Blev rädd och började gråta när jag såg detta foto.

  Det här är utan jämförelse den roligaste blogg jag vet.

  SvaraRadera
 14. Haha men dom är ju så jävla lika... </3

  SvaraRadera