Vem i Helvete läser bloggar.

Jag har ju som bekant ingen lista i högerspalten över bloggar jag läser. Detta av den enkla anledningen att jag är lat. Jag hade det ett kort tag, och det var en hel massa meck. Bloggar lade ner. Bloggar bytte adress. Bra bloggar blev trista, osv.

Det finns dock några som skriver om sunt tänkande och skepticism som har hängt med ett bra tag och som jag alltid med glädje och stort intresse återkommer till. De som definitivt skulle platsa i min rulle, om jag hade haft en. Det är de där som initierat och utförligt behandlar alla aktuella ämnen - dvs de ämnen jag själv ofta bloggprokrastinerar över och sen lägger ner för att det redan är sagt, så väl.

De gör ett fantastiskt jobb, och förtjänar fler läsare än Kenza och Kissie tillsammans. De är, inte uteslutande, men framförallt:

Faktoiders blogg: http://faktoider.blogspot.com/
Orsakverkan: http://orsakverkan.blogspot.com/
Technicolor: http://technicolorblog.blogspot.com/
Tankebrott: http://tankebrott.nu/
Humanistbloggen: http://humanistbloggen.blogspot.com/

Ett par av de ovan och några andra beundransvärda personer gör tillsammans även en intressant podcast som jag tycker ni ska lyssna på:
Skeptikerpodden: http://skeptikerpodden.se/


Läs, lyssna och låt dig som jag pendla mellan förtvivlan över hur mycket tokerier vi omges av, och glädje över hur kloka och engagerade människor tar fajten emot dessa tokerier.

Kommentarer

  1. Tack så hemskt mycket hörrö! ;P
    Nu fick jag ju en till blogg att följa i bloglovin'. Kommer ju inte ha tid med nåt annat :P
    Tjillevisp å ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Mäh, är inte jag med kan jag ju baskita i det. Det = din länklista alltså då va.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg