9 november 2010

Stöd Vem i Helvetes nya kampanj!

Jag har startat en kampanj idag. Vi grillar Lovikka. Jag är inte helt säker på vad den syftar till, men jag tror att det är ett inlägg i debatten om huruvida man får skända gamla hederliga symboler. Eller huruvida traditioner är hotade bara för att vi kommer samman och är olika.

Eller så är det helt enkelt ett kampanjande för dåliga ordvitsar. Ja, så är det nog. Hursomhelst - om du håller med får du gärna kopiera bilden och lägga som (eller ovanpå) din profilbild på Facebook och andra sociala tjänster.

Väl mött.


13 kommentarer:

 1. Men jag gillar ju inte lovikka. Det luktar blöt get och gammal skolgård. Får jag inte vara med nu (heller)?

  SvaraRadera
 2. Jag grillar lovikka! :)
  Och har det som profilbild på fisboken :)

  SvaraRadera
 3. Patrik: Men då är det perfekt att grilla dem. All get- och skolgårdsodör försvinner i ett huj!

  SvaraRadera
 4. Nu finns lovikkadojjan!

  http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1895926.1289220898!image/1289306188.jpg_gen/derivatives/w450/1289306188.jpg

  SvaraRadera
 5. Jag är på. Mommo stickade såna här till mig förra året. Bästa vantarna.

  SvaraRadera
 6. Jag hade använt den som profilbild på fejjan om det inte vore för vattenstämpeln, det är emot mina principer.

  SvaraRadera
 7. Fy Satan vad roligt!
  Efter att ha klurat i minst två minuter på hur i hela friden jag skulle lägga en bild ovanpå en annan, har jag gjort det på min Facebook-bild! *garv*

  Det blev riktigt bra.

  SvaraRadera
 8. Digger Barnes2010-11-10 09:01

  Gick förbi en gatumusikant igår. Han hade en flygel som han spelade på. Han var inte så värst duktig. Konstigt som fan. Nu när jag tänker på det så undrar jag om jag verkligen såg det där. Helt jävla knäppt. Det snöade ju.

  SvaraRadera
 9. @Digger Barnes: Jag tror att allting händer, och inte händer, parallellt, så du kan med största säkerhet påstå att du såg en gatumusikant spelandes flygel, och att du inte såg honom också. Däremot låter du väldigt bestämd på punkten att det snöade. Enligt samma resonemang kan man hävda att det inte snöade... eller att det haglade småspik. Multiversum är fantastiskt.

  SvaraRadera
 10. Min facebook-profilbild är nu brandad med lovikkan. Kampanjer för dåliga ordvitsar måste stödjas. Alltid! :D

  SvaraRadera
 11. Digger Barnes2010-11-11 10:27

  @Dumfan: Befriande tanke. Tiden som parameter ställer till det för mig. Ofta. Det som var faktiskt blir troligt och sen förmodligt. Sen blir det eventuellt. Nu slipper jag det. Tack!

  SvaraRadera
 12. Hehe... Var bara tvungen att stödja din kampanj.
  http://www.facebook.com/martinwp

  SvaraRadera
 13. http://lolpics.se/14500-saurman-gillar-olika

  SvaraRadera