Birro, heter stolpskottet.

En poesiskrivande skitnödig katolik vid namn Marcus Birro. Ja, så heter stolpskottet. Birro är en okunnig fjant som inte kan något om skrivande.

Denna fega jävla insekt, denna förbannade broms av smuts, får härja vart fan han vill, men han ska veta att hans jävla fasoner är uppmärksammade, att han i denna stund är en hårsmån från att bli anmäld och han ska veta att det inte finns en snöbollschans i helvetet att jag tänker låta detta lilla surrande kvalster komma innanför min port. De ska dö vid min ytterdörr. Birro och hans anhang, hans armé av idioti.

Han är ohyra och damm från de allra sunkigaste hörnen. Alla människor som överhuvdaget orkar resa sin skalle från kudden varje dag är bättre än Marcus Birro. Han borde fan inte få skriva för packade krabbor på en sandstrand under resten av sitt liv.

---

Nej. Det här var ju elakt. Orden är dock inte mina, utan är citat från Marcus Birros blogginlägg och krönikor (cred till Magnus Bråth för sammanställningen). Jag har bara bytt ut namnet och professionen.

Detta alltså från den man som gång efter annan ropar "näthat" och "nätmobbing" och gråter ut i media över sin sargade konstnärssjäl.

Jag ropar hyckleri.Om du mot förmodan missat hela Birrogrejen kommer här en bantad recap:
Kommentarer

 1. Och dessutom skriver herr Birro dålig svenska.

  SvaraRadera
 2. Du har väl inte missat Birros utspel om transpersoner? http://bimbo84.blogspot.com/2010/08/homo-bi-och-vad.html

  Det om något är mobbning.

  SvaraRadera
 3. Jo, produktionsbolaget pratar _alltid_ i efterhand med de som blir utsatta, de måste få en namnunderskrift på ett kontrakt som säger att det är OK att grejen visas i TV. Det är praxis, annars vill inte kanalen visa det som spelats in. Teamet fick ingen underskrift från Birro, eftersom han hastade ifrån platsen på en gång. Den "östeuropé" som följde efter Birro efteråt var en blond tjej från teamet som hade som uppgift att fånga upp medverkande i efterhand. Hon hann inte i kapp den raske poeten eftersom han var så snabb.
  Att kanalen ändå valt att visa scenen med Birro på nätet trots avsaknad av namnunderskrift har naturligtvis med allmänintresset att göra. Birros version av vad som hände är ju en smula mer dramatisk än vad filmsnutten visar.

  SvaraRadera
 4. Börjar fortfarande asgarva så fort jag läser det. :D

  SvaraRadera
 5. Birro är Ranelid och Ahlstedt tillsammans - affektinkontinens och affektmyopia. Med det sistnämnda menar jag att han ser sina egna känslor väldigt tydligt, men har svårt att se eller förstå motsvarande känslor hos människor på en armlängds avstånd. Jag har skrattat åt honom tidigare men nu har det fastnat i halsen. Det är helt enkelt synd om honom på riktigt.

  SvaraRadera
 6. Så jäääävla klockrent!!! :-D

  SvaraRadera
 7. Åh, tack! Jag har försökt sammanfatta hans storhet(?) och detta var lysande!
  Kasta sten i glashus är jävligt lätt for Herr Birro. vad hände med hand bror förresten?

  SvaraRadera
 8. Jepp, Birro är en hycklande gnällkärring, det var ju inget nytt precis..hur många gånger har han startat bloggar som han sen stängt ner för att kommentarerna inte passade herrn? Roligast var när han skrev ett riktigt gnälligt och tårfyllt farväl om sin blogg i corren.se (min lokala tidningssajt), bara för att starta en ny blogg nån månad senare på sajten..hahaha..

  Ska vi gissa att flykten utomlands inte blir så långvarig den heller..;)

  SvaraRadera
 9. Det är väl ganska uppenbart?

  SvaraRadera
 10. Birro knäckt och flyr landet http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article8462365.ab

  Någon kanske ska berätta för Birro att Internet finns även i Italien. ;)

  SvaraRadera
 11. Fredrik Ivarsson2012-10-10 01:39

  Han flyttade till Norrköping var att Göteborg var elakt, till Rom för att Sverige var elakt. Var ska han ta vägen när hela världen är emot honom?

  SvaraRadera
 12. Sanningen ska göra er fria. Varför sätter ni ihop citat och ändrar ord?

  SvaraRadera
 13. Har verkligen försökt undvika att engagera mig i Birros förehavanden, även om vi en gång i tiden hängde på samma krogar och till och med bodde grannar. Jag har dock aldrig satt mig in hans verk eller värk, men nu tycker jag nog att han gnällt en gång för mycket. Inlägget ovan sätter verkligen spotlight på hur ensidig hans värld är.

  Väl rutet!

  ::m

  SvaraRadera
 14. Skummade just igenom bloggen på corren..

  http://www.corren.se/bloggar/blogentry.aspx?blogg=5412266&entry=5486961

  "Vi funderar på att flytta till Rom. Hela familjen. I två månader, mars och april. Just nu leter vi lägenhet. Ser mycket fram emot det."

  Så beslutet är väl inte så där väldigt hastigt och lustigt vad det verkar!

  SvaraRadera
 15. Kan tycka vad man vill om efterspelet. Men det verkar inte var någon från produktionsbolaget som TV3 har som fångar upp de som blir utsatta för "skämten" och får dem förklarade. Dåligt av TV3.

  Sedan kan man tycka vad man vill om Birro, och det gör vi. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg