Har du koll på new age-trenderna?

Kan det finnas nåt värre än att ge sig helhjärtat in i nån new age-metod och sen upptäcka att den är sjukt otrendig?

Tågtidningen Kupé to the rescue! I följande diagram kan man kolla vad som är hett just nu:
Faksimil från Tidningen Kupé jan/feb 2011


Således; kliv upp ur delfinbassängen, kasta ouijabrädan i återvinningen, släck kolbädden och bläddra förbi horoskopen. Köp istället en amegastav*, planera semestern efter mayakalendern och koppla upp dig mot ett healande universum.

Eller sejfa och börja tro på Gud. Lika mycket vanföreställningar, men större posse. Hett och rätt.


*Amegastaven är "ett healingverktyg som har blivit laddat med Zero Point Energy frekvens. Den är fylld med en mineralblandning och laddad i en högteknologisk kammare i 21 dagar. Efter 21 dagar är energin konstant och behöver aldrig laddas om. Amegastaven är den enda staven på planeten som är inpräntad med Zero Point Energy frekvens genom den unika uppfinningen AMized Fusion® Technology". Den är din för lite drygt 3 papp.


Om du nu känner att du hellre vill berika utbudet i alternativgeschäftet så kan jag rekommendera följande snabbkurs av Vetenskapsmagasinets Rasmus Åkerblom:


Lycka till!Kommentarer

 1. Satt just och undrade när det skulle komma något nytt. Du håller ju mig på tå. Eftersom jag är motvalls hela dagen så säger jag, helt utan belägg och mest för att retas, att den där staven är säkert helt fantastisk.

  ;)

  SvaraRadera
 2. Den där amegastaven alltså... Man kan ju undra vad de tänkte på egentligen, haha.
  Jag trodde för övrigt att spikmattor var förrförra årets trend, jag hänger inte med för fem öre. Det är ju förskräckligt, jag skäms lite. Tur att jag läser din blogg så att jag håller mig uppdaterad på alternativmetodsfronten.

  SvaraRadera
 3. Asatron är ju tuffast av allt men inte är det new-age inte?

  SvaraRadera
 4. Nej alldeles riktigt. Det är ju inte den vanliga gudstron heller, men det är svårt att sätta ett samlingsnamn på hela klabbet! :)

  SvaraRadera
 5. Apropå Earth Hour: http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw

  SvaraRadera
 6. Fantastiske George Carlin! Han är saknad.

  SvaraRadera
 7. Utan tvekan! Tänk om fler hade varit som han, eller åtminstone lystnat på karl'n!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg