Wohoo, snart är det HARMONI-expo!

Du har väl inte missat att det snart är dags för HARMONI-expo igen (29-30 oktober i Solnahallen).

Alltså mässan där du kan ta del av saker som andlig kirurgi, aurafotografering, clairvoyance, detox-fotbad, din personliga inre färg, djurkommunikation via foto, energi- & chakrabalansering, handtydning, healing, homeopati, kanalisering, kranial behandling, medial vägledning, numerologi, psykometri, regressionsterapi, shamanism, spå dig i händer, spå dig i tarot, spå dig i änglakort, spå dig i spelkort, spå dig i runor, syreterapi, tankefältterapi, tidigare liv, zonterapi och änglakonsultationer. Och en massa annat som är lika supersant och finns på jätteriktigt.

Eller om man uttrycker det på ren franska: kunskapsförnekande bedrägliga idioter lurar stålarna av kunskapsförnekande bedragna idioter. Det är sorgligt på alla tänkbara sätt.

Och ja, jag är på riktigt uselt gråmulet tisdagshumör. Skicka lite distanskristallhumörchakrahealing åt mitt håll, whydontcha? Fy fan.

Kommentarer

 1. Jag är inte alls säker på att utställarna är kunskapsförnekande eller idioter. Inte alla iallafall. Den cyniska sidan av mig konstaterar att det kanske räcker att vara bedräglig, om besökarna i övrigt är kunskapsförnekande bedragna idioter.

  Jag vet inte om ni ser på "The Real Hustle". Dom gör ett avsnitt på precis det temat. Mycket nöje.
  http://www.youtube.com/watch?v=3tMdinVZrDo

  SvaraRadera
 2. Nej, du har säkert en poäng där. Vilket osökt får en att tänka den gamla tanken att man borde ge sig in i geschäftet. Fan ALLA vetenskapliga skeptiker borde bygga healinglådor och kristallstavar och sälja på nätet och mässor. Och skänka intäkterna till välgörande ändamål, forskning eller humanistiska rörelser. Eller bara supa upp dom.

  SvaraRadera
 3. Ett spännande alternativ skulle vara att bygga en aurarenande kontraastrologifistisk healinglåda, och prångla den med argumentet att den garanterat INTE åstadkommer det som står på den flashiga etiketten, och se hur affärerna skulle gå under mässan. ;-)

  SvaraRadera
 4. Detox-fotbad=fotsvampskrämsinsmörjning?

  SvaraRadera
 5. Läste precis detta i lokaltidningen, som kanske intresserar dig:

  http://www.kristianstadsbladet.se/utrikes/article1564440/Dodssjuk-pojke-behandlades-med-te.html

  Tack förresten för en suverän och läsvärd blogg!

  SvaraRadera
 6. http://ekuriren.se/nyheter/inrikes/1.1232106-lakare-far-praktisera-healing

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg