Vem i helvete har designat den nya glass-skeden?

Nej, just det. Det här är det verktyg med vilket det är tänkt att man ska äta glass nuförtiden. Den finns numera i samtliga glasskiosker och har ersatt den äldre färgglada plastskeden av mer normal teskedsstorlek.
Hemma äter jag glass med dessertsked. Ibland till och med med matsked. På stan äter jag däremot glass med nåt slags Nils Karlsson Pyssling-verktyg med vilket jag med viss frenesi hinner pilla i mig hälften av glassen innan resten blivit till milkshake.
Således är det perfekta komplementet till plutteskeden ett sugrör. Den idén bjuder jag på, glassmånglare!
Haha, du är ju så rolig att man skrattar högt! Däremot har jag nog läst det här inlägget förut, om jag inte minns fel... Har du månne bara kopierat ett av dina gamla och satt det lite högre upp?
SvaraRaderaTack annelie! Javisst har jag det. Därav det blinkande R:et. Läs mer här.
SvaraRaderaHaha, jag kan bara instämma, verkligen misslyckat!
SvaraRaderahaha men glassen räcker ju längre iallafall ;)
SvaraRaderaMen Anders! Du MÅSTE skriva här oftare! Jag saknar din blogg!
SvaraRaderaRolig blogg!
SvaraRaderaHa, ha, ha - klockren!
SvaraRaderaSnälla maila någon och fråga. För det här problemet vidare. Mail-debbaten med supporten var sjukt rolig att läsa..
SvaraRaderaVem i helvete vill äta glass i bägare? Helt värdelöst.
SvaraRaderaNä du Carl. Våffelstrut är vad som är värdelöst. Vem vill ha vanillinsockersötad jävla kaka i sin glass?
SvaraRaderaNej du Anders.
SvaraRaderaStruten är ju ett fantastiskt komplement som med sin milda smak, men riktigt härliga krispiga textur kontrasterar fint mot glassen, Precis som med ett sött vin som man serverar till efterrätter kompletterar dess söta smak glassen, då dessa i kombination gör att glassdesserten känns MINDRE söt.
Sen har den flera fördelar bla. så kan man äta glass med en hand och t.ex köra bil, utföra hjärnoperationer eller spela mobiltetris med den andra. Smart va?
Då föredrar jag isåfall en kontrasterande snarare än en kompletterande smakupplevelse. Som syrligheten i färska bär, eller den milda sältan i en rånstrut (denna totalt utmobbade släkting till den sockersjuka våfflan).
SvaraRadera