Vem i helvete skymmer sikten?

Södermalmsnytt låter i senaste pappersutgåvan folk berätta om sina värsta biominnen.

Det är ungar som välter ut popcorn och cola i knät på andra, och tonårstjejer som pratar sig genom hela filmer. Rätt så irriterande grejer.

Men bäst är ändå den lilla berättelsen med rubriken Skymd sikt:
Jag hade beställt biljett till en film på 70-talet. Fick en plats i mitten av salongen. Då kom en kille som var ca 6 cm längre än mig och satte sig i bänken framför.


Nä?! Fy fan!! Vilket trauma!


Kommentarer

 1. Måste bara...
  När jag var på bio och såg Titanic satt en tonårspappa med sambo och tonårsdotter intill mig. Pappan prasslade med chipspåsar hela tiden men tog ändå priset när han en halvtimme in i filmen började knorra om att det var mycket kärlekstjafs. Det hela kulminerade när han mycket demonstrativt lutade huvudet bak mot sätet och högt sa "Skulle inte detta va en katastroffilm? Väck mig när den sjunker" Varpå han ger i från sig högljudda snarkljud....

  SvaraRadera
 2. HAHA! Det där är som taget från Simpsons.

  SvaraRadera
 3. Haha! Ja, det måste verkligen ha lämnat djupa spår när man känner sig tvungen att skriva till en tidning och gnälla om det, mer än 30 år senare..

  SvaraRadera
 4. Jag hade beställt biljett till en film på 90-talet. Fick en plats i mitten av salongen. Då kom en kille som var ca 6 cm längre än mig och satte sig i bänken bakom.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg