118800 förlorar all cred - eller kör PR-kupp?

För er som missade det berättade Vem i helvete...?! tidigare om nummerupplysningen 118800 och deras tjänst "Svar på allt" som med sitt kritiska (och kaxiga) svar om Jesus Kristus fick hallelujaklubben att sätta morgonkaffet i halsen.

Nu tycks 118800 och VD:n Markus Öhman jobba på att förlora all den cred man då vann. Detta genom att rekrytera tio spådamer för att erbjuda spådomar via sms.

Antingen så är det seriöst, och visar då en dubbelmoral som är fullständigt horribel. Man dissar ett vidskepligt påhitt, och investerar i ett annat.

Eller så är det, vilket stärks av det faktum att jag fick den här uppgiften mailad till mig från Mafioso PR (gamla popstjärnan Dominika Peczynskis byrå), en ren och skär pr-kupp. Man fick ju säkert smak för buzzen förra gången.


Jag har mailat Markus Öhman och frågat. Hoppas han har tid att svara mellan alla spåkärringsauditions.Kommentarer

  1. Strax efter att deras svar på frågan "om vem Jesus var" blev känt så ändrade de också det till ett mindre tillfredsställande svar. Detta upptäckte jag redan samma dag, då jag kände mig tvungen att skicka ett sms och fråga. Förbannat synd, måste jag säga..

    SvaraRadera
  2. Fick nog samma mail som du, kanske i rent pr-syfte. Kanske är all publicitet bra publicitet? Jag tycker i vilket fall att lanserandet av en sådan här tjänst är cyniskt och lågt av en vd som säger sig vara en "rationell ateist".

    SvaraRadera
  3. Svaren ändras hela tiden pga vem som svarar.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg