Vem i helvete söker efter bloggar om stringtrosor?


Jag är helt ny på det här med bloggande. Egentligen vet jag inte riktigt än om det är nåt för mig. Men hur som helst så är jag en metodisk person när det gäller att sätta tänderna i nya saker. Jag vill vara förberedd.

Därför har jag googlat på bloggar, bloggande och allt som därtill hör.
Och det finns en hel del. Tro mig.

Bland annat hittade jag flera sidor som listar vilka ord som är de mest sökta på i bloggosfären just nu. Helt enkelt vad folk i allmänhet helst vill läsa om. Här kommer en sån lista:

1. sexblogg
2. gruppsex
3. swingers
4. stringtrosor
5. alex schulman
6. sex
7. carolina gynning
8. katrin

Okej... Sexblogg, gruppsex, swingers, sex ... inte helt oväntat. Folk gillar sex. Folk gillar att bränna av en fyraminutersmissionär under täcket med lampan släckt, för att sedan läsa saftiga bloggar om andra människor som knullar loss med kända och okända och grannen och grannens fru i konstellationer som stjärnhimlen inte ens vågat drömma om.

Folk gillar också att läsa om annat folk som är lite mer i ropet än vad folk i gemen är. Som till exempel Schulman och hans blivande fru Katrin. Och Carolina Gynning som representerar både sex och kändisskap. Halleluja.

Men ... så har vi då det där med stringtrosor ... På fjärde plats av mest eftersökta blogg-ord ligger stringtrosor. Nu har jag, ska sägas, inget emot stringtrosor. Inte hipsters, tanga eller unisexcoola y-frontare med Babar på heller. Men exakt vad med just detta plagg gör det till ett buzzword av sådan dignitet?!?

Handlar det om sex här också? Är stringtrosan självaste definitionen av det allra raffigaste underställ en bloggrunkare kan föreställa sig? Så till den grad att spetsbodys, stay-ups och negligéer inte har en suck till listplacering.

Eller är det mode? Har Ebba von Sydow skrivit en lyrisk krönika om hur hela stilikonpossen plötsligt kastat sommarklänningarna och trippat ner för röda mattan iförd endast Escada-pjuck och haute couture-stringsippor.

Jag fattar ingenting.