Vem i helvete ser ring-spelprogrammen?


Jag vill kasta ut min tv från fjärde våningen!

Inte bara för att den är stor och ful och ickeplatt, utan även för att närhelst jag sätter på den så står det nån tjej och är överhurtig på skånska eller göteborgska och vill att jag ska ringa in och gissa på ett ord.

Ledtrådarna är: STOCKHOLM, ARENA, RUND, KÄND BYGGNAD

De bokstäver som söta flickan har bjudit på är: G L _ _ E N !!!

Jag blir förbannad av att bli idiotförklarad av nån sunkig ringspelsredaktion! Ni vill bara lura av folk pengar! Nio och nittio per samtal!

Enligt svensk lag krävs det någon form av motprestation för att det ska vara en tävling och inte ett lotteri. Det är ingen prestation i det här. Det är ett lotteri. Fatta!

Till råga på allt är alla som ringer in dumma i huvet och svarar FEL på den lika enkla följdfrågan. Så, ja, det kanske är en prestation det hela ändå då. Vad vet jag. Jag är ju bara en gnällig bloggare.