Vem i helvete har inte I-landsproblem?

Kommer ni ihåg när man var tvungen att gå fram till teven för att byta kanal? Det var hårda tider.

Men sen kom fjärrkontrollen. En av de bästa uppfinningarna sen hjulet. Nu kunde vi sitta kvar i soffan och zappa mellan kanalerna precis på det sätt vi var genetiskt kodade. Bevara energin, ifall det skulle dyka upp en flock hungriga bengaliska tigrar.

Sedermera fick vi bredband i stugorna. Vi började ladda ner filmer och serier från internet. Och vi kopplade datorn till teven.

Pang! Så var vi tillbaka i den horribla pre-remote-eran. En hel drös fjärrisar på bordet, men ingen biter på datorn! Vi måste gå fram till den för att välja film eller serie!!

Panik! Vad gör man!?

Jag har bluetooth på mobilen. Med ett litet program i den så kan jag typ stoppa och starta filmen. Men det känns ju alldeles för begränsat. Duger bara till pisspaus, och då är man ju ändå på benen. Går bort!

Den trådlösa musen har täckning borta i soffan också. Men man ser ju inte vad man gör! Kör man ut datorskrivbordet i teven så är allt för smått för att se nåt. Bara sudd! Går bort!

Det finns Media Center-program, men de liknar ju skit allihopa. Fjärrskrivbord på den bärbara känns lovande till en början, men sen skickas ju bilden till just den bärbara, och inte till teven. Går bort!

Det är synd om oss människor nu. Jag har slut på idéer. Nån?