[interludium]

Orkar inte Vemihelveta i rubriken idag. Förresten har jag inget annat än småskit att skriva om, alltså inget som förtjänar ett fullfjädrat inlägg.

Såg Alex Schulman på Efter Tio med Malou fån Sivers tidigare. Hon försökte klämma åt honom angående busmailen. Alex såg rätt nervös ut. Jag fattar inte riktigt varför med tanke på att Malou som vanligt var totalt usel. Det fick mig dock att undra på om mitt mail från "Patrick Ekwall" verkligen var en Schulmanprodukt eller om det var nån annan trist person som i brist på egna idéer snodde skojet rätt av.

Kristin Chenoweth var med på Leno igen. Jag blir alltid glad av henne. Hon ser ut och låter som en typisk Hollywoodbimbo, tills man lyssnar på vad hon säger och inser att kvinnan har en jävla humor och självdistans. Eller vad sägs om hennes idé "My lips are sealed" - trosor till kändisbruttorna som annars brukar visa oss hela kitet när de stiger ur bilar.

Gick in på Stureplan.se för att läsa lite bloggar, och blev lika trött som vanligt: Hallå!! Frames på sajten är så jävla 2001! Ta bort! Det går ju för fan inte att bokmärka som folk ens.

Ha! Såg ni Frida Muranius jacka i melodifestivalen förresten? Nån hade visst börjat dunka henne gul & blå men fått nåt viktigare för sig efter gul.

Patrik Isakssons
låt var bättre än väntat, och fick en sämre placering än den förtjänade. Men det kan han ha den fan, för gammal ost! Och med gammal ost menar jag nio års "artisteri" i form av gnäll och elände. Hans sambo Sofia Rågenklint är förresten också en tjej som alltid gör mig glad när jag ser henne. Men det funkar visst inte på Patrik.

Nej, nu måste jag återgå till måndagen och göra alla de där viktiga sakerna jag alltid gör.

Knus och klem,
/Anders

Fan vad ni kommenterar dåligt just nu förresten! Jag ser ju i statistiken att lika många är här som vanligt. Lata jävlar...