En sväng i mellangården, 28/4

Det här inlägget skulle i vanliga fall ha hetat "Interludium". De brukar få göra det när de inte har nåt Vem i helvete-koncept.

Men jag har insett att det inte finns en enda vettig människa som klickar på ett inlägg som heter Interludium. Interludium kan nog vara det menlösaste ordet som finns. Näst efter infrastrukturminister.

Så hädanefter ska inläggen få heta "En sväng i mellangården" så att folk förstår att det kan hända intressanta saker även här. Till exempel om man slinter till åt endera hållet.

Nåväl. Idag är det måndag. Men det känns som en helt okej måndag. Det är ju bara ett par dar till Valborg, och på Valborg får man leva ut två härliga fetisher:
Vara full + Elda upp saker.

Eftersom grillningen i lördags regnade bort så har jag en BiB rosé står i kylen och väntar. Till er som tycker det är fjolligt för en man att dricka rosé vill jag bara säga ett bestämt: Mjo...kanske det! Men det krävs stor manlighet för att öppet vara fjollig. Så det så.

Jag lurar förresten på att göra en serie uppföljningar på gamla "Vem i helvete"-inlägg. Har barbecuesås-konsumtionen minskat på min inrådan? Har folk lagt av att spruta ketchup på hamburgarna? Står folk i vägen lite mer sällan nu efter att de fått på pälsen här i bloggen?

Vad tror ni, kan det vara nåt?