"Vem i helvete" dyker ner i loggen.

Som många kanske vet så kan man ju se i bloggens logg vilka sökord folk har använt när de hittat en.

"Kåt" är det visst många som söker på och hittar hit till Vem i helvete. Och "Nakenbilder". De hamnar då på mitt inlägg om msn-virus. Fan vad besvikna de måste bli!

Men ni hajar. Sex säljer. Som vanligt. Man bloggar nånting om knulla och folk strömmar in...

Men det räcker liksom inte med de där siffrorna i besöksstatistiken. Man vill ju ha medhåll också. Eller mothugg. Eller vad fan som helst, men man vill ha kommentarer. Annars blir blogghoran som bor inuti en sådär liten, ledsen och rädd.

Och kommentarer - det är inte lika förutsägbart, ska jag säga er. Kan ni gissa vilket ämne som triggat igång flest läsarkommentarer på sista tiden?

Glöm knark, datorspel och Stureplan. Det är kroppkakor som gäller! Kroppkakor!

Ni är ju fan lika störda i huvet som jag!


Hur som helst. Jag vill avsluta med nåt riktigt sorgligt. Nån som hittat hit har nämligen sökt på frasen "fulla föräldrar".

Jag hade själv inte använt den frasen i nåt blogginlägg, men nån läsare gjorde det visst i en affekterad kommentar. Följaktligen så landade den person som sökte på "fulla föräldrar" här.

Det gjorde ont i hjärtat.

Jag tänker på vilka händelser som föranleder en att söka på "fulla föräldrar". Man måste vara fruktansvärt utsatt, hjälplös och rädd. Söker, i hopp om att det nånstans på internet ska finnas en lösning. Eller en ledtråd. Eller nån att prata med. Tänk att då hamna på den här bloggen - full av babbel, larv och ironi...


Här är mitt svar till "Fulla föräldrar"-sökaren:
Det är absolut inte ditt fel. Gå till skolsyster och berätta att dina föräldrar är fulla. Där kommer du att få hjälp.


Kram på er alla.