Vem i helvete vill tro på Brolle-cirkusen?Allvarligt? Vad är det här?

En recap för den som mot förmodan skulle missat det:

Alex Schulman smsar till sin polare, TV4-producenten Pelle Porseryd (angående programmet Körslaget): "Hoppas tönten Brolle åker. Det gör han, va?"

Pelle Porseryd svarar: "Vi riggar ju alltid sånt här så absolut om du vill".

Rätt harmlösa skämt mellan polare. Jag menar, finns det nån som seriöst kan tro att Porseryd är allvarlig?!? Särskilt med tanke på att både Schulman och Porseryd vet att deras sms kommer synas live på Schulmans sajt.

Nu börjar det dock bli konstigt. Soffsverige får panik! "Det raserar förtroendet för kanalen!!" menar man. Jahaja. "Nån" kunde visst tro det, trots allt. Folk är folk. Dvs oftast dumma i huvet.

Och plötsligt skuttar Brolle frisyr Jr. själv fram i blaskan och kräver att Porseryd (alltså inte Schulman, som till skillnad från Porseryd faktiskt nämnde Brolrik) ska be om ursäkt, annars hotar han hoppa av tävlingen. Det kulminerar i ett patetiskt och illa skrivet "öppet brev" från Brolle:

"[...] Det tråkiga är att inte att de skrev det dem skrev om mig. Det tråkiga är att många av dem som röstar har fått sitt företroende raserat för tv4. [...]"

Det kan inte vara nåt annat än ett PR-trick från Brolles stall. Snälla, låt det vara ett PR-trick från Brolles stall... annars förlorar jag hoppet om mänskligheten. Igen.