Vem i helvete använder StayFriends?StayFriends. Sajten där du kan hitta gamla skolkamrater. Och där du kan skicka dom ett meddelande.

Fast bara om du är betalande medlem.

Det finns en tidpunkt då det är dags att erkänna sig besegrad och lägga ner. För StayFriends skulle jag påstå att den tidpunkten är nu. Men det håller de visst inte med om själva. StayFriends är nämligen på offensiven. Man stöter på deras reklambanner lite överallt på nätet, och det ploppar in mail med rubriken "Anders - 8 nya elever på din skola Stockholms universitet har registrerat sig".

Åfan.

Ni på StayFriends kanske har missat det här: Det har kommit en tjänst som heter Facebook!! Den erbjuder regions- och skolnätverk, events och grupper. Den har en newsfeed och möjlighet till tredjepartsapplikationer (där iofs 99% är rent skräp i stil med "Vilken hundras är du?" - men ändå). Jag kan hitta och socialisera med före detta skolkompisar, gamla kollegor, grannar, flyktiga bekanta och gamla ragg. Den erbjuder ett obegränsat antal fotoalbum med taggningsmöjlighet och kommentarsfunktion. Och den är gratis.

Fast det är klart - det finns ju folk som inte har vett att blockera Zombie-inbjudningarna på Facebook utan avregistrerar sig istället. Det kanske är dom som StayFriends fiskar upp med sin offensiv. Men min gissning är att det här är sista sucken. För min del är det iallafall bye bye, StayFriends. Keep suckin'.