Vem i helvete konceptbloggar?

Det är en sån dag idag. En sån där jag sitter och funderar på om det är en bra idé det här. Med en konceptblogg alltså.

Jag trodde jag skulle bli förbannad på nya grejer hela tiden. Att livet skulle vara en outtömlig källa av skavande, gnagande irritationsmoment.

Och plötsligt inser man att man går omkring och trivs.

Fy fan.

Den nymonterade ljusrampen i köket är helt kanon. Anders Bagge är min nya Idol. Det nyupptäckta lunchhaket i korsningen Skånegatan/Götgatan är helt suveränt.

Visst, kreationister och indiepretton är fortfarande dumma i huvet. BBQ-sås på köttbiten och ketchup på hamburgaren smakar fortfarande skit. L'Easy är fortfarande jävla ockrare. Men vad gör väl det, när min nya datorväska är så fett grym.

En sån här dag blir jag mest lite fnissig när metodistpastor Berndt Isaksson "anmäler" Magnus Betnér för hans tirader i I ditt ansikte. Anmäler, inom citationstecken, för det han gjorde var att tjalla för sin överstekucku biskopen. -Magnus har hädat! Han skojade om Jesus - i kyrkorummet! ringde han visst och hojtade.

Kom och häng med oss in i tvåtusentalet, Berndt! Lägg sagorna på hyllan så går vi och offrar ett lamm och tar nattvarden (dvs käkar en Mutton Tikka on Sizlar och drar ett par kalla bira).

Eller nä förresten. Ångrade mig. Vem i helvete vill synas med ett sånt gubbagägg. Metodistkyrkan dessutom - mosspropparna som skyltar med böghat. Idioter. Nu blir jag förbannad!

Skönt. Allt är som vanligt igen.