Stackars lilla Adolf Hitler


Daily News berättar att paret Heath och Deborah Campbell från New Jersey, som tidigare figurerat i media efter att ha döpt sin son (mitten) till Adolf Hitler, har blivit fråntagna sina barn på grund av vanvård. För de har ett par till, nämligen systrarna JoyceLynn Aryan Nation (!) och Honszlynn Hinler Jeannie.

Det var väl inte särskilt överraskande att ett par som valt att ge sina barn sådana namn inte är lämpliga föräldrar. Men det är ändå bara så jävla sorgligt.

Adolf är äldst i syskonskaran med sina 4 år, så förhoppningsvis är det inte för sent att ge barnen ett värdigt liv där de får växa upp till normala ofördärvade människor.

Om de har tur, vill säga. Och inte hamnar i träsket barnhem - ny skitfamilj - barnhem ... osv.

Sen vet jag inte vad lagen säger i New Jersey, men man får ju hoppas att myndigheterna kan gå in och ge barnen nya namn också.


Samtidigt tänker jag på alla de barn i världen som misshandlas eller vansköts precis på samma sätt som lilla Adolf Hitler, men heter Isabell och Sam och Li och Malcolm, och aldrig får en sekunds uppmärksamhet i media.


Och jag tänker på folk som, på grund av religiösa eller andra idiotiska och okunniga skäl, motsätter sig homosexuellas rätt att skaffa barn. För att det skulle vara dåligt för barnet.

Begrunda hur mycket bättre syskonen Campbell skulle haft det med två kärleksfulla mammor eller två kärleksfulla pappor, istället för med skitskallarna Heath och Deborah.

Som råkar vara heterosexuella.

Vilket egentligen inte har ett dugg med saken att göra, förutom att ingen kan hindra dom från att avla av sig närhelst de vill.