Tack.

I förra inlägget frågade jag er vad ni ville läsa här på Vem i helvete...?!

Jag var lite rädd att ingen skulle bemöda sig att svara på ett sånt metabloggresonemang. Men i skrivande stund är det hela 33 kommentarer på inlägget! Över all min förväntan.

Efter att ha läst igenom alla svar drar jag två slutsatser:

1. Ni är snälla.
Jag har nog aldrig sett så många fina ord om bloggen. Det värmde nåt enormt.

2. Som man frågar, så får man svar.
När jag skrev rubriken "Vad vill ni läsa på Vem i helvete...?!" tänkte jag först frågan som nåt ganska konkret. Nåt som skulle generera svar som typ "Skriv om dumhuvudet Lennart Sacredeus!".

Men sen drog texten i mitt inlägg iväg åt ett mer övergripande håll. Om bloggens kärna och existensberättigande. Och då blev såklart frågan, fastän orden var exakt desamma, också mer övergripande och abstraktare. När jag läste igenom inlägget och såg detta så var min första reaktion att ändra om i texten. Men så slog det mig att -Nä, om det drog iväg åt det hållet så är det väl det jag vill veta då, egentligen! Så det fick bli som det var.

Nu var min avsikt aldrig att kompromissa med bloggen, eller nåt annat sånt som några uttryckte oro för. Jag fattar ju att ni som är här läser Vem i helvete...?! för att ni har hittat nåt som tilltalat er på ett eller annat sätt. Och då var det lite intressant att höra vad. Jag har tänkt fortsätta i samma spår.

Hur som helst: Jag vill tacka er hjärtligen för alla kommentarer! Tack!


Det som jag själv tycker är mindre bra med den här bloggen (och som jag gissar att ni håller med om) är att den uppdateras lite för sällan. Vilket jävla dumt ord förresten ... "uppdatera"... låter som om det bara skulle vara att trycka på en knapp.

I en idealisk värld hade jag ett välskrivet och genomtänkt inlägg varje dag. Och sen kanske lite trams däremellan. Men tyvärr är Vem i helvete...?! precis som de flesta andra icke-proffsbloggar en obetald fritidssysselsättning som tar mer tid än man anar. Själva skrivandet är ju bara slutfasen på processen. Ibland är tiden en bristvara, det vet vi alla.

Jag har dock planerat att bättra mig lite vad gäller det där. Om jag bara, när jag faktiskt har tid, skrev mer och fler inlägg och lade dem lite på hög så fanns det nog nåt att publicera under mer hektiska dagar också.

... Då är det ju faktiskt bara att trycka på en knapp! Goddammit :)