Det kom ett mail ...

from: mail.telia.com <sarita@mail.doshisha.ac.jp>
reply-to: technicalsupport@mcom.com
date: 8 oktober 2009 04.11


Bäste mail.telia.com User Account,

Det kommer att bli en uppgradering av vårt system mellan 5 till 30 oktober 2009. På grund av den anonyma registrering av telia.com konton och antal vilande konton, kommer vi att köra den här uppgraderingen att fastställa det exakta antalet abonnenter vi har i dag.

Du ombeds att logga in på ditt telia.com e-postkonto för att kontrollera att ditt konto är fortfarande giltigt och skicka omedelbart folowing:

Login Name: ...........................( Obligatorisk)
Lösenord: .............................( obligatoriskt)
Födelsedatum ..........................( tillval)
State: ................................( tillval)


Observera att om ditt konto loggar in, skicka oss detaljer eller på annat sätt. Det betyder att det har tagits bort. Ledsen för inconvinence detta kan innebära att du försöker vi bara för att du dont förlora informationer på dina konton.

Allt du behöver göra är att klicka på Svara och lämna den information som ovan, ditt konto kommer inte att avbrytas och kommer att fortsätta som vanligt.

Tack för er uppmärksamhet på denna begäran. Återigen Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter. Varning! Användare som vägrar att uppdatera sina konton efter 5 dagar efter mottagandet av denna varning kommer att förlora användare hans / hennes konto permanent.


Det är skönt att internetleverantörerna tar ansvar och kör uppgradering på konton. Jag ska ta och skicka mina uppgifter omgående.


EDIT: Jag kommer, helt oförklarligt, att tänka på den här bilden: