Söndagsfunderingar


  • När jag tog en rågkaka ur påsen i morse observerade jag att den hade pussmun. Eller, det var iallafall min första tanke. Men så slog det mig hur jag dissade våra torftiga svenska mackor häromsistens och insåg att det inte alls var en pussmun rågkakan visade mig utan ett anus. Som om den sade -Lean over and kiss my floury ass, biatch!

    Så jag fotade den. Sen åt jag upp den.


  • Hur vore det förresten, från det ena till det inte helt långsökta andra, om killen eller tjejen som bestämmer styrkan på fjädern som håller nere locket på toarullehållaren ringde och snackade ihop sig lite med killen eller tjejen som bestämmer graden av perforering på själva papperet? Känns som att de båda går lite over-the-top. Nu kan jag såklart ha fel, men inte är det väl meningen att papperet ska gå av i de där decimeterbitarna när man försöker dra det rakt ut?


  • Till sist, hur kommer det sig att folk är så förtjusta i att blogga om vad de själva (och, vad det verkar på besöksstatistik och topplistor, läsa om vad andra) gör och knappt nåt om vad de tycker, tänker och känner? Jag kan för mitt liv inte haja grejen. De har ju inte ens intressanta liv, för tusan.

    Och det slår mig att de finns utanför bloggeriet också. De där som hela tiden pratar om allt ointressant skit de gör och inte vad de tycker, tänker och känner. Det är inför sådana människor jag tenderar att anlägga mitt bästa intresseradfejs, stänga av all audioinput och låta processorn jobba med annat. Fy på mig.


  • Ha en skön söndag! Puss och kram!