"Houston, we have a problem"

Aftonbladet berättar att Whitney Houston, som just nu är ute på en "comeback"-turné, var så kass vid sin konsert i Köpenhamn i förrgår att publiken buade ut henne och flera hundra lämnade lokalen.

Man blir ju minst sagt nyfiken på hennes dagsform! Det här jämförande Youtubeklippet, betitlat "Getting Older SUCKS.....though CRACK doesn't help either.. ", säger en del:Det kanske inte var det riktigt bästa läget att ge sig ut på en comebackturné, ey Whitney?
...

I andra nöjesnyheter läser jag att Axl Rose skuttade ut på scenen i Norge inlindad i den svenska flaggan. En klockren "Kära Örebroare" alltså. Skitkul! :-)

Och apropå Guns & Roses (för övrigt bandet som var den droppe som fick mig att ge upp allt hårdrockslyssnande i typ fjorton år) så har Aftonbladets läsare röstat fram Slash som världens bästa nu levande gitarrist. Suck.

Kändaste, coolaste och mest attributkonsekventa - fine! Men har inte "bästa gitarrist" någon som helst koppling till skicklighet på instrumentet? Som känsla, teknik, bredd, nyskapande? Att dra gamla Clapton-räkor med full dist lär inte falla under nån av dem.

Här kommer fyra minuter sömnpiller (sov sött, vi ses igen en annan dag /A):